reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Rany dziewczyny co do kawy to mdli mnie na sama mysl :-) a tak ją uwielbialam, ale kupilam sobie ostatnio czekolade i pije na goraco, o dziwo siada :-D
Tez ciagle sikam, doslownie co 15 min a jeszcze chyba nabawilam sie jakiejs infekcji bo dzis przy sikaniu odczuwam straszne pieczenie. Oby nie bylo to zapalenie pecherza :)
Jest tu jaks dziewczyna ktora odczuwa juz ruchy?? Moje malenstwo jest takie grzeczne na kazdym usg ze malo co sie rusza ostatnio uslyszalam ze chyba bedzie bardzo grzeczną dzidzią. Chyba jednak bede musiala wypic tą kawe (jak na zlosc mi:-) )zeby bylo bardziej aktywne :)

Ja czuje. Narazie rzadko , raczej takie muskanie od środka ale myśle ze wkrótce będzie mocniej tym bardziej ze moje na każdym usg się kręci jak szalone

reklama
Ja dowiedziałam się że u nas drugi chłopak, ale wiadomo sprawdzane w 13tyg może się okazać pomyłką. Moje smaki: zaczęło się od ogórków i kapusty kiszonej, potem pączki z różą i budyniem. Ogólnie to niewiele mi smakuje, kiepsko gotuję-przed ciąża było na odwrót.

Wróciłam z USG, tego na NFZ normalnego nie specjalnego, lekarz sprawdzał przezierność, kość nosowa, serduszko nie zmierzył samej wielkości. Może nie robił tego jakoś super dokładnie bo dość szybko, ale wyszło że wszystko ok, płci mi nie sprawdził powiedział że za wcześnie.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem w 13 tygodniu i wydaje mi się ze czułam pojedyncze ruchy, takie bardzo delikatne już od 12 jakoś, ale chyba mam urojenia jakieś bo w internecie pisze że to nie możliwe. Ale to nie były w sumie takie ruchy do końca tylko czułam takie delikatne coś wewnątrz, może z dwa razy lub trzy.

No ja tez mam czasem takie jakby musniecia w srodku i łudze sie ze to moze juz ruchy, a dzis u mnie 16+1 :)

Ja czuję..
Jak mi w jelitach jeździ.
Raz byłam pewna że to bobas ale jak teraz o tym myślę to chyba jednak jelita...

Dziewczyny ale mam beznadziejny humor, nie spałam w nocy i się martwię. Okazuje się ze ta zmianę na jajniku moja lekarka planuje mi usunąć po świętach :/ dalej nie wie co to jest ale mówi Że na pół roku mnie z tym nie zostawi

reklama
Dziewczyny ale mam beznadziejny humor, nie spałam w nocy i się martwię. Okazuje się ze ta zmianę na jajniku moja lekarka planuje mi usunąć po świętach :/ dalej nie wie co to jest ale mówi Że na pół roku mnie z tym nie zostawi
A może weź to z jakimś innym lekarzem obgadaj czy to konieczne i np. nie da rady później tego zrobić.

Do góry