tak, polecam cos lagodnego, najlepiej naturalnego najlepszym sposobem bedzie hydrolat z rozmarynu, ktorego przepis znalazlam na; Link do: Hydrolat z rozmarynu – zrób go sama! z reka na sercu moge polecic ten przepis. u mnie sprawdzil sie w 200 % ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, polecam cos lagodnego, najlepiej naturalnego najlepszym sposobem bedzie hydrolat z rozmarynu, ktorego przepis znalazlam na; Link do: Hydrolat z rozmarynu – zrób go sama! z reka na sercu moge polecic ten przepis. u mnie sprawdzil sie w 200 % ))
Witajcie dziewczyny!Dzis sie zapisalam i niestety nie przeczytam wszystkich wpisów bo jest ich ponad 950 stron Jesem w 17tyg i chcialam zapytac czy mila z Was ktoras rwe kulszowa?polecie jakas masc,bo jak czytalam w necie to nic nie mozna stosowac Pozdrawiam przyszle mamy
Ale tu cisza nastala. Gdzie te wszystkie mamy ktore byly takie chetne do konwersacji?
Napisane na XT1039 w aplikacji Forum BabyBoom
zrobioneDrogie Mamusie! Jeżeli macie chwilę czasu, bardzo Was proszę o wypełnienie tej krótkiej ankiety. Pomoże mi ona w napisaniu pracy licencjackiej nt. bólu porodowegoAnkieta jest kierowana głównie do Pań, które będą/planują rodzić sn. Z góry dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi
Link do: Ból porodowy
Można dołączyć? TP 23 wrzesień