NeSSi
Moderatorka
Najpierw trzeba się wylogować ...nessi wpierw sie wylogowac na lapku tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw trzeba się wylogować ...nessi wpierw sie wylogowac na lapku tez
OK, myślę, że będzie dobrze...dobra sprobuje jakby cos nie poszlo to bede sie dobijac z nowego konta
Juz mi dziala przez aplikacjeCzy się da przez aplikację to nie mam pojęcia, gdyż nie używam ... w wolnej chwili sprawdzę.
Kliknij tu: https://www.babyboom.pl/forum/temat/wrzesniowe-mamy-2017-watek-zamkniety.87685/page-2#post-14827013No ja nie moge w ten zamkniety wejść teraz mi pokazuje że mam zainstalowac forum jak mam zainstalowane fuck wiedziałam że sobie nie poradzę
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
o mniam...Ja to zmuszam sie do jedzenia ale wczoraj.wieczorem mialam ochote na kanapke z seren topionym I pomidoren ))
Jak dla mnie to ten drugi trymestr to jeszcze daleka droga...Dziewczyny już za chwilę wskakujemy w najfajniejszy okres czyli 2 trymestr więc głowa do góra
O widzisz, chyba z ciekawości zacznę to liczyćCiekawa jestem jak będzie wyglądała całkowity kosztorys po 9 miesiącach:O