reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Zapraszam :D mąż kupił piersi, pałeczki, skrzydełka za 30 zł :D tyle żarcia... ze juz patrzeć na to nie mogę [emoji14] w dodatku przegryzam ciastem marchewkowym ;D

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety nie :( we wcześniejszej ciąży tez miałam plamienia... ale nie trwały ax tyle dni.. :(
Dobrej myśli jestem ;)
Rok 2017 jest Nasz ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Prawidłowe podejście, ten rok będzie nasz :)

Już chyba się przejadłam, dobrze że nic nie cudowałam tylko wyciągnęłam co było w lodówce ;-)
A córa nie pozwala mi się wyżyć artystycznie w moim tournee między Zakopcem, Katowicami a Warszawą, bo stwierdziła że nie umiem śpiewać... Ledwo się trochę lepiej gadać nauczyła a już umie mnie tak podsumować że nie wiadomo co odpowiedzieć ;)

Mam zakaz - zarządziła ciszę i nie ma negocjacji ;)

Nessi suuuper brzuszek, śmiało możesz coś jeszcze wcisnąć ;)
Bez ciąży chyba miałam większy, teraz przynajmniej będę mogła sobie to jakoś wytłumaczyć [emoji14]

Mi też wywaliło bo taki miałam apetyt w święta że szok, oczywiście jeszcze nie podejrzewałam, co może być tego przyczyną, muszę trochę zwolnić, ale jak to zrobić jak się ciągle o jedzeniu myśli, proszę tu nie kusić

reklama
Do góry