reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nessi :( a te plamienia były brązowe czy lekko podbarwione krwią? :(

Zaniepokoilam się. :(
Chociaż na usg sprawdzał moje jajowody :(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już pisałam kochana, nie będę pisać ...nie chcę Was denerwować. Każda z Nas jest inna, inaczej reaguje na pewne rzeczy ...
Moja koleżanka 9mc miała okres - przez całą ciążę ....więc nie ma reguły ...
Nie denerwuj się ...może to pozostałości po zagnieżdżeniu ...czasami stara krew jest usuwana z nadmiarem śluzu..

Boje się, że pójdę na ta wizytę a on mi powie ze serduszka nie ma... I skierowanie do szpitala mi wypisze... I znów powie "zgłosić się rano na oddział" :(

Źle myśli :( wgl zły dzień mam dzisiaj :(

Nevka każda dziewczyna po stracie boi się jeszcze bardziej. Ja nie mam żadnych plamień ale doskonale wiem co czujesz, też boję się co mi lekarz powie...

Do dokładnie ...my tu chyba większość po przejściach ...trzeba jednak wierzyć, że teraz się do Nas uśmiechnie szczęście.

reklama
Boje się, że pójdę na ta wizytę a on mi powie ze serduszka nie ma... I skierowanie do szpitala mi wypisze... I znów powie "zgłosić się rano na oddział" :(

Źle myśli :( wgl zły dzień mam dzisiaj :(

Nevka każda z nas się boi i każda z nas może to spotkać. Ale i tak nic na to nie poradzimy... To już czysta natura decyduje.
Jedno jest pewne, trzeba się każda ciąża cieszyć ile wlezie. To cud który bardzo rzadko się zdarza:)

Do góry