reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witam u mnie dzis mega zgaga dokucza. Ale lepsze to nuz wiszenie nad wc jak w dwoch wczesniejszych ciazach. Co do luteiny, to nieatety tak sie zazwyczaj dzieje po tej dowcipnej dlatego ja poprosilam o doustna i problemu nie bylo. Tyle, ze ona nie jeat refundowana niestety. Spokojnej nocki.
Nawet mi nie mów o zgadze... ja zakończyłam 3 tyg. etap zjem wszystko co zobaczę i każdą ilość i teraz etap chce mi się jeść 3 kęsy i już nie mogę zerzygam się

Chcialam się z Wami pozegnac..Własnie poroniłam;(Straciłam moją ciąze;(Tak bardzo mi zle..Radosc byla taka krotka.Maz dostal pod choinke test ciazowy..mam nagrany filmik jak placze ze szczescia;(..

Zycze Wam spokojnych ciaz i szczesliwych rozwiązan!!!:*

Nimitii:*szkoda ze nie bylo nam dane sie blizej poznac.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tak strasznie mi przykro:( brak mi slow:( trzymaj sie..

Marcia wynik jest mega wow :) moze to blizniaki ,wtedy podobno beta rosnie szybciej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha też o tym pomyślałam. W rodzinie męża były bliźniaki, ale nie wiem czy to ma znaczenie. Jeszcze jest druga opcja. Słyszałam że beta rośnie szybciej przy dziewczynkach. Oby się to sprawdziło bo celowaliśmy w córkę :-)

Czekając na wynik bety dopadł mnie po raz pierwszy wilczy głód. Zjadłam kanapki z pasztetem z żurawiną, potem sałatkę z kurczakiem i brzoskwiniami, potem kawałek ciasta i nadal jestem głodna. Jeszcze mi został jogurt kawowy i kilka czekoladek Merci. I moje zapasy w pracy się kończą a sklepik już zamknięty. Najwyżej będę jeść chleb z masłem w nocy ;-)

reklama
Do góry