reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ale po 12 grudnia juz mialam sluz nieplodny no i 9 dnia pozytywny test ciazowy wiec nie mogla byc pozniej..nadzieja moja wlasnie umarla;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam.nieregularne..29-35 dni

No to dziewczyno, co przeżywasz na zaś? Ciąża może być młodsza pomimo pozytywnego testu po 9 dniach ... bo nie wiemy ile trwało zagnieżdżenie ...u jednych będzie to 5 dnia u innych później ...a potem - każdy 1 dzień różnicy oznacza młodszą ciążą....a nie ukrywajmy, ona nie rośnie milimetr na sekundę tylko milimetr dziennie ... wiele kobiet nie widziało zarodka na usg nawet jak miał 8mm ! To zależy od sprzętu, precyzji lekarza ...

Ale po 12 grudnia juz mialam sluz nieplodny no i 9 dnia pozytywny test ciazowy wiec nie mogla byc pozniej..nadzieja moja wlasnie umarla;(

Millo bo pojadę na Waryński i ci w tyłek natrzaskam nic nie jest stracone dopuki ci drugi ginekolog nie powie i to taki który ma dobry sprzęt a nie ledwo działający na węgiel aparat USG !

Ja też. W dodatku mam tendencje do wyolbrzymiania ale na spokojnie idź do innego lekarza naprawdę najlepiej Pabiana bo ma bardzo dobry sprzęt.

reklama
Jestescie Kochane!Ja jestem bardzo wrazliwa osoba i po prostu bardzo to przezywam:(

Zresztą pamiętaj, że ciąża jest liczona 2 tygodnie wcześniej nim powstanie ... :) Stąd też wychodzą różnice potem w pomiarach usg, bo nijak często mają się one do terminu @ :)
Ja w poprzedniej ciąży miałam w 5t2d pęcherzyk 7mm z pęcherzykiem żółtkowym, a w tej w tym samym tygodniu i dniu 5,20mm bez pęcherzyka żółtkowego ...to pokazuje, że różne czynniki mają wpływ na tempo rozwoju zarodka ...więc spokojnie, daj sobie i groszkowi czas na ujawnienie się.
Leżymy, pachniemy i czekamy spokojnie do następnej wizyty ..

Do góry