reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

ja co do rotawirusów słyszałam tyle że szczepi się na iles odmian a ich jest dwa razy więcej i tak dzieci chorują.. więc jak dla mnie nie ma sensu na to szczepić

reklama
ja tylko na chwilę bo mam mały meksyk...

kaha ja na sex dostałam zielone światłó 4 tygodnie po porodzie z zaznczeniem, że nie moge krwawić. Krwawie do tej pory eh
z ćwiczeniami można spokojnie ale bez ćwiczenia mieśni brzucha do 6 miesiąća po.
z dziwganiem dr kazała uważać przez pierwszy miesiąc, dwa,

szczepie na pneumokoki bo te choroby zagrażają zyciu dziecka, na rota nie.

Koltunek.dzieki :-* z tym noszeniem.masakra...bede musiala wyjsc przeciez z malym na spacer :-(
Co do krawienia nosze tylko podpaske i nie ma tego za.duzo,tez nie wiem czy to normalne... do tego rana zaczela sie saczyc w.dwoch miejscach. Polozna ma byc popoludniu to jej o tym powiem.

kaha i jak co powiedziała połóżna??
Milusia jak u ciebie??

Hop hop jak mamusie u was? mój ssak je co 2 h bez względu na porę dnia :) dużo jeździ ze mną autem na szczeście lubi :) dziś trochę płakał w aucie ale korek był a on nie lubi stać :) słodki jest ale mam strasznie dużo roboty przy 2 dzieci. M wrócił do pracy i jest meksyk ;)

powodzenia w karmieniu piersią dziewczyny u nas na szczęscie nie ma problemów.

Koltunek to pkyn surowiczy i poki nie puchnie rana i nie mam.goraczki to ma sobie wyciekac tylko mam octeniseptem psikac dwa razy dziennie.
My piersia sie nie karmimy. Maly nie chce. Odciagam mu i reszte mm.
Nie wiem ile tak pociagne. Od poniedzialku nic nie przytyl:-( w poniedzialek znowu bedzie polozna to go zwazy.

Hej Kai jest już z nami urodził się 30 - 09 o godz.23:34 po 14 godz skurczy zdecydowali o cc. Wspominam to strasznie. Ale najważniejsze że dobrze się skończyło.Jest cudowny. Waży 4045 i 56cm.

Hej dziewczyny:) Gratuluje wszystkim mamusiom, chyba juz wszystkie rozpakowane:). Musze kochane Was nadrobic, bo cxasu nie mam na nic. Mikolaj upodobal sobie jako jedyne miejsce do spania moje brzucho i cycki i tak sobie spimy w dzien. Na szczescie noca akceptuje lozeczko sle w dzien jak tylko go odloze od razu sie budzi. Dzis bylismy na pobraniu krwi bo malemu jeszcze pepek nie odpadl i maze sie na brazowo wiec lekarka chciala sprawdzic czy crp w porzadku. Na szvzescie wszystko oki. Walczymy z pepem dalej bo to juz 3 i pol tyg.

Milusia wspolczuje. Trzymajcie sie jakos i pisz co u Was.

Kaha u mnie bylo to samo. Maly nie chcial ssac moich plaskich brodawek bo nie mogl zlapac. W piayej dobie przyszedl nawal. Sciagalam i karmilam tydzien udalo mi sie nawet bez sztucznej mieszanki. Ale w 3 tygodniu sie poddalsm. Sciaganie byli bardzo uciazliwe. Nie mialam czasu i pokarm zaczal zanikac. Dzis jest juz tylko na mm.

Ide spac poki maly spi, bo za chwile sie pewnie obudzi na mleko. Okropny zarlok z niego. Wazy juz prawie 5 kilo. Trzymajcie sie dziewczynki.

reklama
Do góry