reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Jemy bebilona HA. Kupe robi teraz 2 razy na dzien. Na moim mleku robil chyba z 10 kup dziennie. Zaczelismy popijac herbatke koperkowa, bo zaczal plakac przy robieniu kupki chociaz jest dosc luzna. I duzo puszcza bakow. A wy na jakim mleku?

reklama
Dziewczyny a jak dopajacie ? Przed każdym karmieniem ? (ile)? Czy jednorazowo zamiast np jednej butli ? Mój mały chyba ma zaparcia.
Odstawiłam go na chwile od mojego pokarmu bo wyszła mu wysypka na całym ciele oprócz rączek i nie wiem czy alergia, coś zjadłam a może proszek/emulsja do kąpieli. Zwariwać idzie .. :(

Anetka ja nie dopajam. Polozna mi powiedziaka ze poki je troche mojego mleka mam nie dawac nic innego.

1985Natalia super:-) my tez dzisiaj bylismy na 1 spacerze:-)

reklama
Jak masz dalej graczke jedz na ip bo to moze byc infekcja. Mi sie saczyl plyn surowiczy w czwartek ale nie mam goraczki polozna mi wycisnela i jest ok.

Do góry