reklama
U mnie już trochę lepiej z tym karmieniem mała przynajmniej w dzień trochę śpi ale i tak jak nie śpi tm wisi na cycku. Mała dziennie tyje ok 19 gram a norma to ok 25 gram ale wróciła juz do wagi wyjściowej i ma już 3340 czyli nie mamy się martwić.
1985nelia2
Fanka BB :)
Ja mam mało pokarmu jak mi się uda z obu piersi 30 odciągnąć to sukces, ciągam te cycki jak śpi żeby uzbierać mu na porcję no to teraz 50ml sie udało z czego 40 ml zjadł, już troszke lepiej mi sie karmi nadal boli ale chyba hartujemy się tylko nie wiem czy to cycki czy psychika mocniejsza ale walczymy o ten pokarm. Przybrał ale niewiele w sumie nie miał kiedy skoro od wczoraj mam w ogóle pokarm bo wcześniej nic a nic. No i nareszcie zrobił mi kupki dzisiaj, już trzecia jest w drodze i to nie smółkowa tylko taka z pokarmu, ulgę odczulłam bo to znaczy że je i wszystko działa jak należy Piersi w stanie opłakanym niestety.
Kaha nakladki ma m z canpola. Mam mi kupila pierwsze z brzegu. I nie sa tak twarde jak smoczek, wiec zeby z cyca przez nie lecialo musi bobas popracowac troche.
A zeby bylo fajniej. Blanka nie lubi butelek. Za szybko dla niej z niej leci.
Smoczka dajemy. Inaczej wisiala by na cycku calą dobe. nie zeby jesc. Zeby pociumkac troche.
A zeby bylo fajniej. Blanka nie lubi butelek. Za szybko dla niej z niej leci.
Smoczka dajemy. Inaczej wisiala by na cycku calą dobe. nie zeby jesc. Zeby pociumkac troche.
Dziewczyny moj Krzys pieknie ciąga i cały czas chce siedziec na cycu. W nocy pięknie spi i dwa razy wstaje. Ale punkt 6 pobudka i do 20 siedzi na cycku z przerwa 3 h na drzemke. Wtedy juz brakuje mi mleka. I maly sie denerwuje. Ale kup robi tyle ze nie mogę nawet go przewinac bo wszystko jest zakupsztulone. Moim zdaniem za duzo moj maly je. Brzuch az mu sie wylewa. A jak waszych pociech pepuszki? U Nas juz trzeci tydzien twardo siedzi ;/ jest czerwony i zaczynam sie przejmowac
maggie2205
Fan(ka)
Ewka gratuluję serdecznie i wszystkim rozpakowanym :-)
Mamy już październik czy któraś jeszcze została ?
Mamy już październik czy któraś jeszcze została ?
mloda_i_piekna
hejka
u nas mały sajgon... cycki mnie bolą, tyłek jeszcze też. Mała rządzi jak chce nami Młody za to histerie odstawia - kocha siostrę ale żąda uwagi wielkiej i o wszystko płacze - wczoraj stwierdził że skoro my mamy Matylde to on chce pieska... lol
Położna była już dwa razy. Pępuszek odpadł w piatek ale jeszcze krewka podchodzi, pierwsze kąpiele za nami a niedługo pierwszy spacer.
u nas mały sajgon... cycki mnie bolą, tyłek jeszcze też. Mała rządzi jak chce nami Młody za to histerie odstawia - kocha siostrę ale żąda uwagi wielkiej i o wszystko płacze - wczoraj stwierdził że skoro my mamy Matylde to on chce pieska... lol
Położna była już dwa razy. Pępuszek odpadł w piatek ale jeszcze krewka podchodzi, pierwsze kąpiele za nami a niedługo pierwszy spacer.
reklama
aneta1991
U nas pępuszek odpadł w 18 dobie. :-) Chyba zaczynam się w końcu przyzwyczajać do tej całej sytuacji. Nie chodzę już jak zombie ! Mały przespał mi prawie 5 godzin w nocy !!!!!! Cuuudownie się czuje hehe. Po ostatniej wizycie kontrolnej +200g na wadze. Ja już wróciłam do wagi sprzed ciąży - myślałam, że będzie gorzej. Zabieram się za lepienie pierogów ruskich - trzymajcie się !