reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

ja co do rotawirusów słyszałam tyle że szczepi się na iles odmian a ich jest dwa razy więcej i tak dzieci chorują.. więc jak dla mnie nie ma sensu na to szczepić

reklama
ja tylko na chwilę bo mam mały meksyk...

kaha ja na sex dostałam zielone światłó 4 tygodnie po porodzie z zaznczeniem, że nie moge krwawić. Krwawie do tej pory eh
z ćwiczeniami można spokojnie ale bez ćwiczenia mieśni brzucha do 6 miesiąća po.
z dziwganiem dr kazała uważać przez pierwszy miesiąc, dwa,

szczepie na pneumokoki bo te choroby zagrażają zyciu dziecka, na rota nie.

Koltunek.dzieki :-* z tym noszeniem.masakra...bede musiala wyjsc przeciez z malym na spacer :-(
Co do krawienia nosze tylko podpaske i nie ma tego za.duzo,tez nie wiem czy to normalne... do tego rana zaczela sie saczyc w.dwoch miejscach. Polozna ma byc popoludniu to jej o tym powiem.

kaha i jak co powiedziała połóżna??
Milusia jak u ciebie??

Hop hop jak mamusie u was? mój ssak je co 2 h bez względu na porę dnia :) dużo jeździ ze mną autem na szczeście lubi :) dziś trochę płakał w aucie ale korek był a on nie lubi stać :) słodki jest ale mam strasznie dużo roboty przy 2 dzieci. M wrócił do pracy i jest meksyk ;)

powodzenia w karmieniu piersią dziewczyny u nas na szczęscie nie ma problemów.

Koltunek to pkyn surowiczy i poki nie puchnie rana i nie mam.goraczki to ma sobie wyciekac tylko mam octeniseptem psikac dwa razy dziennie.
My piersia sie nie karmimy. Maly nie chce. Odciagam mu i reszte mm.
Nie wiem ile tak pociagne. Od poniedzialku nic nie przytyl:-( w poniedzialek znowu bedzie polozna to go zwazy.

Hej Kai jest już z nami urodził się 30 - 09 o godz.23:34 po 14 godz skurczy zdecydowali o cc. Wspominam to strasznie. Ale najważniejsze że dobrze się skończyło.Jest cudowny. Waży 4045 i 56cm.

Hej dziewczyny:) Gratuluje wszystkim mamusiom, chyba juz wszystkie rozpakowane:). Musze kochane Was nadrobic, bo cxasu nie mam na nic. Mikolaj upodobal sobie jako jedyne miejsce do spania moje brzucho i cycki i tak sobie spimy w dzien. Na szczescie noca akceptuje lozeczko sle w dzien jak tylko go odloze od razu sie budzi. Dzis bylismy na pobraniu krwi bo malemu jeszcze pepek nie odpadl i maze sie na brazowo wiec lekarka chciala sprawdzic czy crp w porzadku. Na szvzescie wszystko oki. Walczymy z pepem dalej bo to juz 3 i pol tyg.

Milusia wspolczuje. Trzymajcie sie jakos i pisz co u Was.

Kaha u mnie bylo to samo. Maly nie chcial ssac moich plaskich brodawek bo nie mogl zlapac. W piayej dobie przyszedl nawal. Sciagalam i karmilam tydzien udalo mi sie nawet bez sztucznej mieszanki. Ale w 3 tygodniu sie poddalsm. Sciaganie byli bardzo uciazliwe. Nie mialam czasu i pokarm zaczal zanikac. Dzis jest juz tylko na mm.

Ide spac poki maly spi, bo za chwile sie pewnie obudzi na mleko. Okropny zarlok z niego. Wazy juz prawie 5 kilo. Trzymajcie sie dziewczynki.

reklama
Do góry