reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Witajcie kobietki! Nie czytałam Was ponad 2 tygodnie i nie jestem w stanie Was nadrobić, ale z całego serce gratuluję wszystkim mamusiom tym rozpakowanym i a tym które są jeszcze w dwupaku życzę powodzenia :)

Wczoraj minęło równe 2 tygodnie od porodu :) Kayla urodziła się 11.09 o 2:30 ważyła 3200 i mierzyła 55 cm :) mogłabym patrzeć na nią cały czas! jest cudowna :D poza tym mąż był całe dwa tygodnie w domu i razem się cieszyliśmy sobą i nie miałam czasu tutaj zaglądać :) ale obiecuję że teraz już do Was wracam :)

katka811 ja też z Konina jestem :) i też lekarza w Poznaniu miałam i rodziłam w Poznaniu na Polnej :) w której częsci Konina mieszkasz? opisz cos o sobie :D my tutaj wcześniej już pisałyśmy ile mamy lat, ile nasi mężowie, o ciąży itd :)

Pozdrawiam całą resztę!!!

reklama
Ja też mam lekarza z Polnej i tam pewnie się pojawie w poniedziałek bo nie zanosi się na nic... Mieszkam niedaleko budynku telekomunikacji ;) lat mam 25 meżuś trochę starszy...
jak to wszystko logistycznie u Ciebie wygladalo? tez lezalas wcześniej w w szpitalu?

Ja też mam lekarza z Polnej i tam pewnie się pojawie w poniedziałek bo nie zanosi się na nic... Mieszkam niedaleko budynku telekomunikacji ;) lat mam 25 meżuś trochę starszy...
jak to wszystko logistycznie u Ciebie wygladalo? tez lezalas wcześniej w w szpitalu?

Ja miałam opłaconą położną w Poznaniu a że termin porodu miałam na 23 a ta położna szła na urlop to miałam wywoływany. Zajechałam w czwartek rano, badanie miałam o 11:20 przebite wody i czekanie na skurcze a że się nie pojawiły to o 21 podali oxy i o 2:30 mała już była na świecie :) Ja mam 24 lata i mieszkamy na Chorzniu :)

Witajcie:) gratuluję ostatnio rozpakowanym mamusiom. U nas dobrze Franio fajniutki ładnie cyca we wtorek przyjdzie położna z wagą zobaczymy jak przybiera na wadze. W nocy też ok przebieramy d...e zje cyca i śpi w sumie 2 razy się budzi. Wczoraj odpadl pepus. Starsza siostra dwulatka dobrze zareagowala i się opiekuje braciszkiem. Czekamy na nowo narodzone bobaski

Kołtunek- u nas też choroba trzyma. Starszy od czwartku katar po pas, temperatura, kaszel i bolące gardło, a mały od piątku katar. Ja też od piątku chora, dzisiaj m zaczęło brać, rodzice i brat też chorzy. Wrzesień to niestety najgorszy czas, bo wtedy wirusy się mnożą na potęgę :/

reklama
Do góry