reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

A U mnie trzy skurczyki teraz były co 9 minut brzuch jak skała i nacisk na pipke ale bólu nie czuję tylko ciężko się oddycha

reklama
ja mam co poł godziny... brzuch twardy jak skała, a w pachwinach i na dole to mnie wszystko ciagnie... nie wiem już co robic żeby to się rozkrecilo :(

Doris postaeili mnie na nogi wczoraj orzed polnoca. Rano juz zdana bylam na siebie...troche pochodzilam,boli ake sie staram dac rade.

1985Natalia mam nadzieje ze sie rozkreci:-)

Katka niech sie kreci:-):-)

Co u ewki? Czegos nie doczytalam?

My z jasiem.zostajemy min do wtorku w szpitalu:-( moze jutro pozwola nam soedzic noc razem tak to jest na noworodkach.. ze mna tylko kilka godzin dziennie:-(

Wszystko przeszło... jak do poniedziałku rano nie zacznę rodzić to wyjazd 100 km od domu.... nie uśmiecha mi się to :(
Jakiś kryzys mnie naszedł... ryczeć mi się chce. I te codzienne telefony czy już się coś zaczęło...
eh dajcie żyć....:( :eek:

No Ananka naprawdę Ci zazdroszczę, pocieszać się tylko tym że jak do pon. Nic nie ruszy u mnie to wywoływanie,nie chciałam tego,ale już za bardzo się boję o Synka bo nie wiadomo co w tym brzuchu się dzieje-usg mnie nie uspokaja:(

Kaha pewnie ze dasz rade kto jak nie Ty?

Miłego dnia dla wszystkich

Ewa. .....????

Ostatnia edycja:
Katka olej tel ja wylaczylam w dniu porodu bo zyc nam nie dawali!! Rozkreci sie

Doris82 bedzie dobrze. Jeszcze chwila i bedziecie razem:-)

Daje radr:-) maly ze mna od 6. Czekamy na posiew krwi i zobaczymy.mleko z butelki czekamy az mi sie laktacja rozkreci. Uwielbiam na niego patrzec:-)

Ewka chyba urodzila:-):-):-)

gratulujacje dla nowych mam!!!

Kaha i ty się bidulko doczekałaś :) a dlaczego Jaś tak mało z wami jest? nie może być całą dobę?

U nas chorobowo.. ja chora, starszak chory, mąż chory tylko najmłodszy się trzyma :) pozdrawiam ciepło

Ewka czekamy na wieści :)

Mamusie jak Wasze maluszki?? mój już ma miesiać ale czas leci :)

Tren cała noc! wow u nas pobudka co 2 godziny na jedzenie. Zresztą u nas ze szpitala są zalcenia, że noworodek nie może mieć przerw dłuższych niż 3 h na jedzenie i trzeba wybudzać na karmienie

reklama
Koltunek mialam dodatniego gbs,odeszly wody nir wiadomo ile przed porodem,ok 12h nawet przed najdluzej moglo byc wzieli mu krew na.posiew i daja dwa antybiotki ze wzgledu na.cc dwie moce byl tam i tylko ile mogk w dzirn to moj go przywozil. Dzisiaj wstalam z lozka o 5 poszlam po niego jest ze mna, w nocy tylko musze go na antybiotyk zabrac o drugiej. :-) walcze o pokarm w cycach. Zdrowka dla was:-*

Do góry