reklama
Ewka, ja tez myslalam ze sie rozpakowujesz
Pycia, gratulacje!
Natalia, tez jestem na etapie ostatnich posilkow :b
Gratuluje rozpakowanym
Jutro wizyta, pojutrze termin. Zobaczymy jak to wyglada.... Ale szczerze to cudow sie nie spodziewam.
Pycia, gratulacje!
Natalia, tez jestem na etapie ostatnich posilkow :b
Gratuluje rozpakowanym
Jutro wizyta, pojutrze termin. Zobaczymy jak to wyglada.... Ale szczerze to cudow sie nie spodziewam.
Ostatnia edycja:
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
Jestem juz w pokoju, od 4.30 byłam na porodowce o 8 pani położna przebiła mi pęcherz płodówy i wtedy zaczęło się ale zatrzymało się przy 4 cm skurcze takie mocne ze płakałam dostałam znieczulenie w kręgosłup coś pięknego zero bólu a później parcie godzinę to było najgorsze chciałam do domu wracać.
1985nelia2
Mój mały już tak główką napiera że masakra ale generalnie nic się nie dzieje, wczoraj pół nocy chodziłam i dziśchyba będzie powtórka z rozrywki
mloda_i_piekna
coś te durnowate skurcze się wyciszyły... chwila wytchnienia a potem co w nocy znowu? wstrętne dziady...
mam dziś ambitny plan na wieczór - długa kąpiel, golenie co się da, a potem jak się zacznie to nie będzie takich chaszczy bo chyba nie zdąży odrosnąć...
mam dziś ambitny plan na wieczór - długa kąpiel, golenie co się da, a potem jak się zacznie to nie będzie takich chaszczy bo chyba nie zdąży odrosnąć...
1985nelia2
Ja pod tym względem przygotowana ale słyszałam jak dziewczyna cięgi zbierała od wrednej położnej bo powiedziała że jest nieogolona a baba do niej z pyskiem na cały korytarz że jak to? Dziewczyna odpowiedziała że z tym brzuchem jest jej już ciężko a ta do niej że trzeba próbować! Pinda durna
reklama