reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

no to nas trochę zostało :D jeszcze ananka nie rozpakowana i wiola84 :):) więc spokojnie sobie czekamy:) ale ja termin to chyba mam jako ostatnia :D

reklama
hejka
u mnie straszna noc... skurcze od 23 do 5 rano. Zdycham. Teraz od 7 do 11 troche przysnęłam. Tyłek mnie boli i brzuch. Żadna pozycja nie jest do końca wygodna i nawet przed TV nie mam ochoty zalegnąć bo mi sie coś w nim zaktualizowało i mi kanały moje poznikały. :wściekła/y:
Złośliwość rzeczy martwych. W kuchni nie che mi się stać bo pomysłu na szybki obiad brak.

Urodziłam wczoraj o 10.15 Tosie 38 tc 2630 kg 50 cm, cc było nieciekawe bo się okazało że stara rana się już rozchodzila i się zrobił krwiak z którego było krwawienie i mieli problem z zastosowaniem. Ale suma sunarum skończyło się pozytywnie. Także dobrze że miałam to cc wcześniej bo jakby doszło do skurczy albo dzidzia by jeszcze urosła to mogłoby się rozejsc i wtedy masakra. Obecnie czuje się w miarę Ale boli niezłe, szczególnie ze miałam zostawiony Dren który mnie drażnil. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.

A ja melduje się z oddziału patologii. Narazie nie wiem co dalej, czekam na rozmowę z ordynatorem.

Mamuśka gratulacje, dobrze że wszystko się udało, teraz szybko wracaj do formy :)

Pycia kciuki zaciśnięte &&&&

Nikola no ja juz dziś szpital, nic fajnego... :-/ oby u Ciebie samo ruszyło.

Ja już po wizycie u gina, wszystko poskracało się jeszcze bardziej a moj mały ma podobno długie nogi. Zapewne pójdzie w tatusia bo mąż ma prawie 190cm wzrostu i wszystkie zawody w biegach wygrywał w szkole :D wagowo przytył ten mój synuś i jak to lekarz określił jest już idealnie do rodzenia czyli równie 3400kg :D skurczyki mnie męczą ale akcji nie widać póki co, ale tak na wszelki wczoraj zażyczyłam sobie pizzę a dziś grilla niczym ostatni posiłek straceńca heh jeszcze pucharek lodów z owocami mi się marzy i mogę rodzić :p

reklama
Do góry