reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

ewka fakt dzisiaj było cieplutko.. też knie zgaga męczy... dwa tyg jej nie było i wróciła z podwójną siłą..

nikola kciuki!! mam nadzieję że coś podziałają w tym szpitalu:)

pycia17 powoli się nauczycie wszystkiego:)

bardzo boli mnie ten brzuch. bardziej niż przy okresie... i krzyże :(
zastanawiam się czy się do lekarza nie wybrać, niech sprawdzi bo aż mnie to martwi...

ile nas zostało nie rozpakowanych ? Nikola, młoda i piękna, doris, ananka, wiola84, ewka, ja ? ktoś jeszcze?

reklama
Kaha nie zapominaj o mnie ;) juz się powinnam wpakować a tu nici z pętelką. Teraz wieczorem na ktg zero skurczy, oczywiście jak mnie odłączyli to już jakieś pojedyncze są, ale słabe i nieregularne

Lady Agnes przepraszam :D to jest nas 10 bo zapomniałam jeszcze że kaludixxon ma termin cc na poniedziałek :) :D

Ewka no moja położna właśnie ma jutro dużyr 7-19. Ale nie wiem czy dzwonić do niej czy do swojego lekarza po prostu iść na wizytkę. Miałam iść w poniedziałek.. nie martw się sama nie zostaniesz... mam termin tydzień po Tobie :D

czop odłazi już tydzień w kawałkach... ale boli brzuch matko! nawet przy najgorszym okresie mnie tak nie bolał :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry