reklama
malina2312
Fanka BB :)
Gratulacje dziewczyny trzeba chyba przyjąć zasadę żeby się nie nakrecac wtedy samo przyjdzie nie spodziewanie. Jak to mówią weszło to i musi wyjść dopiero połowa września
mloda_i_piekna
noo niestety teraz pozostało się tylko rozpakować a kiedy to już kwestia dni - na szczęście nie miesięcy..
ewka84
mnie właśnie denerwuje ta ciuciubabka skurczowa, bo raz dziady są raz ich nie ma, raz słabiej a raz skręcają że po ścianach chodzę ...
Może niepotrzebnie brałam tą luteine na początku września, bo sie ginka tych skurczy wystraszyła że to za wcześnie... już teraz się nie dowiem - trzeba czekać na rozwój wydarzeń i kibicować rozpakowanym :-)
Muszę M pogonić żeby sobie przypomniał jakie tam formalności trzeba papierowe zrobić po porodzie bo ja za tym latać nie będę miała głowy.
ewka84
mnie właśnie denerwuje ta ciuciubabka skurczowa, bo raz dziady są raz ich nie ma, raz słabiej a raz skręcają że po ścianach chodzę ...
Może niepotrzebnie brałam tą luteine na początku września, bo sie ginka tych skurczy wystraszyła że to za wcześnie... już teraz się nie dowiem - trzeba czekać na rozwój wydarzeń i kibicować rozpakowanym :-)
Muszę M pogonić żeby sobie przypomniał jakie tam formalności trzeba papierowe zrobić po porodzie bo ja za tym latać nie będę miała głowy.
Mloda i piekna urzad trzeba zalatwic, dadza akt urodzenia,.pesel nadaja ajtomatycznie, w pracy zglosic bobasa do ubezpieczenia i w przychodni mu zalozyc karte:-) i tyle:-)
Dzisiaj nocka fajna chociaz po tym masazu szyjki strasznie bolal brzuch..sporo plamien,teraz juz jest ok,tylko brzuch boli...
Dzisiaj ktg w szpitalu.
Dzisiaj nocka fajna chociaz po tym masazu szyjki strasznie bolal brzuch..sporo plamien,teraz juz jest ok,tylko brzuch boli...
Dzisiaj ktg w szpitalu.
Witam dziewczyny byłam wczoraj po skierowanie do szpitala, w piatek chca mnie juz polożyć jak nic nie ruszy. Byłam też na ktg w szpitalu, wszystko jest okej. skurcze bardzo nieregularne. i teraz codziennie na kontrolne ktg..masakra, już mnie to męczy.. 3 dzień po terminie i dalej nic!
Nikola mam nadzieję że skurcze zaczną być regularne
tak wymasował tą szyjkę że brzuch od wczoraj boli... plamienie znowu dość intensywne do tego ze śluzem z krwią.. dzisiaj na ktg. A teraz idę sobie na sklepy coś kupić ładnego ;D bo w domu mi się już siedzieć nie chce
tak wymasował tą szyjkę że brzuch od wczoraj boli... plamienie znowu dość intensywne do tego ze śluzem z krwią.. dzisiaj na ktg. A teraz idę sobie na sklepy coś kupić ładnego ;D bo w domu mi się już siedzieć nie chce
Dżejka
Czesc dziewczyny tak trudno mi usiąść i popisać normalnie. Czasem podczytuje Was ale nie jestem na bieżąco. Maleńka lepiej zjada niż siostra bo K. Cały czas wisiała na cycu a I. Daje trochę przerwy. Muszę więcej czasu poświęcać K. Bawić się z nią rysować i grać by nie czuła się gorszą. Siostrę przyjęła nieźle tylko mało delikatnie. Za mocno Przytulala i glaskala z resztą myślała ze zaraz się będą bawiły. Krzyczy przy niej dużo i generalnie trzeba uważać bardzo bo nigdy nie wiadomo co jej przyjdzie do głowy.
Ja całkiem nieźle poza tym ze puścił mi jeden szew i od Nowa zaczęło boleć krocze. Jestem gorzej zsxyta niż przy pierwszym porodzie. Waga +3kg niż przed ciążą.
Właśnie cycujemy i pisze z tel. Dlatego przepraszam ze tak nieskladnie i tylko o sobie.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym a tym w dwupaku życzę łatwych porodow!
Ja całkiem nieźle poza tym ze puścił mi jeden szew i od Nowa zaczęło boleć krocze. Jestem gorzej zsxyta niż przy pierwszym porodzie. Waga +3kg niż przed ciążą.
Właśnie cycujemy i pisze z tel. Dlatego przepraszam ze tak nieskladnie i tylko o sobie.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym a tym w dwupaku życzę łatwych porodow!
Ewka no to jest szansa ze i u Ciebie cos ruszy:-) super:-)
Dżejka nie przejmuj sie normalne ze czasu na forum brak bo z dwojka to jest co robic :-) najwazniejsze ze Iga dobrze przyjeta:-) z.czasem.sie i bawic beda:-):-)
A bylas u.lekarza z tym kroczem??
Dżejka nie przejmuj sie normalne ze czasu na forum brak bo z dwojka to jest co robic :-) najwazniejsze ze Iga dobrze przyjeta:-) z.czasem.sie i bawic beda:-):-)
A bylas u.lekarza z tym kroczem??
reklama
Dżejka
Kaha nie byłam. Teraz już nieco lepiej.
Ewka no może nareszcie pojawią się u Ciebie zwiastuny porodu bo wyglądało na to ze chcesz chodzić tak do Bożego Narodzenia tak obawiała się upałów i innych przypadłości a tu tak gładko wszystko przeszło ze teraz to już z górki tym bardziej ze starszaki w szkole!
Ewka no może nareszcie pojawią się u Ciebie zwiastuny porodu bo wyglądało na to ze chcesz chodzić tak do Bożego Narodzenia tak obawiała się upałów i innych przypadłości a tu tak gładko wszystko przeszło ze teraz to już z górki tym bardziej ze starszaki w szkole!