reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Pycia17 ja odczuwam bardzo mocno skurcze wrecz az czasami uginam sie tak boli.

Kaha91 ja tam sama wolee zeby porod zaczal sie w domu i jechac wtedy bo tak tylko w szpitalu bede sie stresowac. Ale brzuch jest jak kamien i skurcze sa coraz mocniejsze. Moze cos sie zacznie. Lekarka juz od piatku wrozy ze to juz ze bede rodzic. Ale polozna twierdzi ze szyjka jest zamknieta i nie maa szans nie porod.

Aneta1991 mi wczoraj taki.ogromny czop odszedl i tez sie zasralam ;p ale chcialam już miec to za soba.

reklama
Paulus rozumiem Cie ze chcesz byc w domu... :))
wiec czekamy i kciuki trzymamy.. ale wydaje mi sie ze polozna ma racje szzyjka musi sie otworzyc troche..
Chyba ze dostaniesz skurczy a ja beda zelami smarowac.
W kazdym razie dobrze oki:-*

Tak na szybko bo jeszcze nie kontaktuje.rodziłam 15 godzin i na partych nic nie postepowalo i mały tracił tętno i ze mną też kiepsko było i zrobili cc. Straciłam przytomność i nie bardzo pamiętam cokolwiek. Michas zdrowy ale nic więcej nie wiem. Było tragicznie. Odezwę się jakoś później.
Dziękuję za wsparcie :-*

Olasec gratuluje!!! dużo zdrówka dla Was i wracaj do sił kochana!!

Mój smyk spi, całą noc biedny nie mogł zrobić kupki i się męczył ehh. Starszak poszedł właśnie do szkoły a ja mam chwilę relaksu ;) Miłego dnia i czekamy na wieści o kolejnych wrześniowych dzieciach na forum :)

Olasec gratuluję maluszka dużo zdrówka Wam życzę Tobie dużo siły.

Koltunek Ty już maluszka odchowasz a my tu dalej z brzuchami będziemy.

Aneta kciuki

Dziewczyny co do tego ktg to mój lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości a też momentami mały miał tętno 190, czasem 120. Tego dnia ogólnie ciężko było mi wyczuć jakiekolwiek jego ruchy, dlatego też się zdziwiłam. Na poprzednim ktg takich skoków nie było a mały był bardzo ruchliwy.. ale generalnie wszystko to norma :)

Olasec Gratulacje! :) Szybkiego powrotu do formy :)
A my od wczoraj w domu!!!!!:)Noc masakra zasnełysmy dopiero o 4 a tak to ciągle coś na cycu wisiała prawie cały czas i płakała ale może to po szczepieniu na gruźlice.

Olasec Gratuluje dobrze ze juz masz to za soba ;)

Dziewczyna bylam na ktg wszystko jest niby w porzadku. Skurcze nie mieszcza sie na skali sa tak mocne, szyjka jest zamknięta, ale lekarka nadal ma jakies obawy i powiedziala zeby ruchy liczyc czy wszystko ok i jak do jutra nie urodze ona da skierowanie na patologie ciazy i tam lekarze zdecyduja czy wywolac porod czy nie. Martwi ją to ze pierwszy termin mialam na 2 wrzesnia i ona nie wie czy to nie przenoszona ciaza.

Dziewczyny miala ktoras z Was wywolany porod? Szybko akcja sie zaczyna?

reklama
Ja wiem tylko tyle od koleżanki co rodziła w zeszłym roku rano wstawila się na oddział przez cały dzień chodziła z kroplowka i urodziła o 23. Ale tam miała problematyczna sprawę może dlatego tak długo to trwało.

Do góry