reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Pycia17 ja odczuwam bardzo mocno skurcze wrecz az czasami uginam sie tak boli.

Kaha91 ja tam sama wolee zeby porod zaczal sie w domu i jechac wtedy bo tak tylko w szpitalu bede sie stresowac. Ale brzuch jest jak kamien i skurcze sa coraz mocniejsze. Moze cos sie zacznie. Lekarka juz od piatku wrozy ze to juz ze bede rodzic. Ale polozna twierdzi ze szyjka jest zamknieta i nie maa szans nie porod.

Aneta1991 mi wczoraj taki.ogromny czop odszedl i tez sie zasralam ;p ale chcialam już miec to za soba.

reklama
Paulus rozumiem Cie ze chcesz byc w domu... :))
wiec czekamy i kciuki trzymamy.. ale wydaje mi sie ze polozna ma racje szzyjka musi sie otworzyc troche..
Chyba ze dostaniesz skurczy a ja beda zelami smarowac.
W kazdym razie dobrze oki:-*

Tak na szybko bo jeszcze nie kontaktuje.rodziłam 15 godzin i na partych nic nie postepowalo i mały tracił tętno i ze mną też kiepsko było i zrobili cc. Straciłam przytomność i nie bardzo pamiętam cokolwiek. Michas zdrowy ale nic więcej nie wiem. Było tragicznie. Odezwę się jakoś później.
Dziękuję za wsparcie :-*

Olasec gratuluje!!! dużo zdrówka dla Was i wracaj do sił kochana!!

Mój smyk spi, całą noc biedny nie mogł zrobić kupki i się męczył ehh. Starszak poszedł właśnie do szkoły a ja mam chwilę relaksu ;) Miłego dnia i czekamy na wieści o kolejnych wrześniowych dzieciach na forum :)

Olasec gratuluję maluszka dużo zdrówka Wam życzę Tobie dużo siły.

Koltunek Ty już maluszka odchowasz a my tu dalej z brzuchami będziemy.

Aneta kciuki

Dziewczyny co do tego ktg to mój lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości a też momentami mały miał tętno 190, czasem 120. Tego dnia ogólnie ciężko było mi wyczuć jakiekolwiek jego ruchy, dlatego też się zdziwiłam. Na poprzednim ktg takich skoków nie było a mały był bardzo ruchliwy.. ale generalnie wszystko to norma :)

Olasec Gratulacje! :) Szybkiego powrotu do formy :)
A my od wczoraj w domu!!!!!:)Noc masakra zasnełysmy dopiero o 4 a tak to ciągle coś na cycu wisiała prawie cały czas i płakała ale może to po szczepieniu na gruźlice.

Olasec Gratuluje dobrze ze juz masz to za soba ;)

Dziewczyna bylam na ktg wszystko jest niby w porzadku. Skurcze nie mieszcza sie na skali sa tak mocne, szyjka jest zamknięta, ale lekarka nadal ma jakies obawy i powiedziala zeby ruchy liczyc czy wszystko ok i jak do jutra nie urodze ona da skierowanie na patologie ciazy i tam lekarze zdecyduja czy wywolac porod czy nie. Martwi ją to ze pierwszy termin mialam na 2 wrzesnia i ona nie wie czy to nie przenoszona ciaza.

Dziewczyny miala ktoras z Was wywolany porod? Szybko akcja sie zaczyna?

reklama
Ja wiem tylko tyle od koleżanki co rodziła w zeszłym roku rano wstawila się na oddział przez cały dzień chodziła z kroplowka i urodziła o 23. Ale tam miała problematyczna sprawę może dlatego tak długo to trwało.

Do góry