aneta1991
Fanka BB :)
Mam info od Jolki : właśnie odeszły jej wody i jedzie do szpitala :-) Prosi o kciuki !!!!
Jolka trzymaj się i oby szybko poszło !
Jolka trzymaj się i oby szybko poszło !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ze w ktorym szpitalu takie mendy niewchowane. dobrze by bylo zebym ja z wejscia wiedziala czego sie spodziewac :Dziewczyny a co jaa przezylam. Pojechalam na te drugie ktg. W izbie przyjec pielegniarka jak i polozna bardzo niesympatyczne. Dobra. Zrobily mi ktg 40 min. Lekarka stwierdzila ze popsul sie aparat i ona nic z wykresu nie umie odczytac. Podlaczyyli mnie pod druga aparature. Po 30 min. Lekarka stwierdzila.ze.tetno plodu jest za wysokie bo 180. Ale jak mialo byc niższe jak ja bylam tak zestresowana nie chcialam zeby bez powodu polozyli mnie do szpitala. Chcialo mi sie wymiotowac dostalam jakies biegunki.w szpitalu i w.ogole masakra. Lekarka kazala mi zostac na obserwacji i sie wypisac na zadaniee. Oczywiscie aby miec czyste rece. Od razu trafilam na sale porodowa. Polozna cudowna lekarz rownieez. Odrazuu zaczal opierdzielac lekarke z izby przyjec ze stresuje nie potrzebnie mnie. Zbadali mnie szyjka zamknięta glowka dalleko, ktg super tętno 140 a co najlepsze skurcz sie pojawil bardzo silny taki jak.do.porodu ale tak jakk sie okazallo ja go slabo odczuulam. Wiec super jaakk takie skurcze bede przy porodzie lekarz powiedzial ze musi mnie polozyc na patologii ciazy chociaz nie widzi sensu bo nic sie nie dzieje i do spokojnie jeszcze z tydzien pochodzę. Wiec takkim sposobem sama sie wypisalam na żądanie. Nie wiem czy dobrze zrobilamm aale wiem ze w szpitalu tylko bym sie stresowala. A niee potrzebuje tego. Czuje sie dobrze, maly tez. Wiec po co mialabym tam zostawac. I tak o to wrocilam doo domu :-)