reklama
malina2312
Fanka BB :)
Mi też narazie nie puchna
No i znów napisałam dłuższego posta i mi zjadlo tylko początek został
No i znów napisałam dłuższego posta i mi zjadlo tylko początek został
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dżejka
Witajcie wieczorową porą!
Magię mi też trochę Puchna ale myślałam ze będzie gorzej. Może nie jest tak tragicznie bo w końcu jeszcze 2 mies. Do terminu. W 1ciazy mialam termin na 8sierpnia a do tego wysokie ciśnienie i stopy były normalne tylko przez jakieś 10 min od wstania. A potem to nie tylko kostki ale i stopy i palce mialam 3 razy większe. Normalnie z japonek bokami wyplywaly.
Ależ mnie dzisiaj dopadły bóle krocza i to takie dziwne bo lapaly i puszczaly.
Poszukuję taniej koszuli do porodu ale z fajnego materiału - ma któraś coś? Nie chcę wydawać 60 zl bo pozniej nie śpię w koszulkach no i mam jedną fajną a druga ze sztucznego materiału.
Magię mi też trochę Puchna ale myślałam ze będzie gorzej. Może nie jest tak tragicznie bo w końcu jeszcze 2 mies. Do terminu. W 1ciazy mialam termin na 8sierpnia a do tego wysokie ciśnienie i stopy były normalne tylko przez jakieś 10 min od wstania. A potem to nie tylko kostki ale i stopy i palce mialam 3 razy większe. Normalnie z japonek bokami wyplywaly.
Ależ mnie dzisiaj dopadły bóle krocza i to takie dziwne bo lapaly i puszczaly.
Poszukuję taniej koszuli do porodu ale z fajnego materiału - ma któraś coś? Nie chcę wydawać 60 zl bo pozniej nie śpię w koszulkach no i mam jedną fajną a druga ze sztucznego materiału.
maggie2205
Fan(ka)
Najdziwniejsze ze jedna stopa mi puchnie bardziej, idę obadać swoje ciśnienie w takim razie, dzięki za rady :-)
Dżejka
Jak prawą mialam kiedyś uszkodzoną to też mi bardziej puchnie. A ciśnienie nie zaszkodzi sprawdzić ale generalnie to normalne ze puchniemy przy takich temp. A czym bliżej porodu będzie gorzej. Ważne żeby rano po wstaniu nie było opichlizny.
gosiunia1993
Zaangażowana w BB
Mi też nie puchna chyba ze tego nie widze
Dzisiaj dla mnie był ciężki dzień, bardzo było mi duszno ciężko mi się oddychalo głowa mnie bolała a do tego wszystkiego mały się tak rozpycha ze wszystko boli i to przez cały dzień... Czy wy też tak macie że wasze maluchy się tak rozpychaja i wierca cały dzień?
Dzisiaj dla mnie był ciężki dzień, bardzo było mi duszno ciężko mi się oddychalo głowa mnie bolała a do tego wszystkiego mały się tak rozpycha ze wszystko boli i to przez cały dzień... Czy wy też tak macie że wasze maluchy się tak rozpychaja i wierca cały dzień?
maggie2205
Fan(ka)
Gosiunia moja ma różne dni ale czasami jak przysadzi to też az boli tez sie nieraz wlasnie rozpycha i wierci i to nawet bolesnie
Olasec
Witam się wieczorkiem :-)
Ja też puchne ale nie jakoś bardzo. Mam już dość upałów.
Dziś było drugie spotkanie w szkole rodzenia. Zaczynam się bardzo ale to bardzo bać porodu. Jeszcze 2 mce do terminu.
Mój maluch bardzo aktywny jest. Całymi dniami fika,że aż cały brzuch się rusza.
Ja też puchne ale nie jakoś bardzo. Mam już dość upałów.
Dziś było drugie spotkanie w szkole rodzenia. Zaczynam się bardzo ale to bardzo bać porodu. Jeszcze 2 mce do terminu.
Mój maluch bardzo aktywny jest. Całymi dniami fika,że aż cały brzuch się rusza.
gosiunia1993
Zaangażowana w BB
No mi czesem jak pod rzebra wsadzi nogi to masakraa, i nic się taty nie słucha zeby mi trochę odpuścić łobuz mały rośnie
Teraz siedze sobie na balkoniku to jest tak przyjemnie miłego wieczorku dziewczyny :*
Teraz siedze sobie na balkoniku to jest tak przyjemnie miłego wieczorku dziewczyny :*
reklama
motylek1985
Ja dzięki Bogu jak dotąd zero opuchlizny. Ale jeszcze trochę do terminu jest czasu ... obym tego uniknęła.
Co do ruchliwości to moja mała fika non stop i bardzo mnie to cieszy. Ala taka nie była i często wyczekiwałam ruchów bojąc sie ze coś jest nie tak. Mam wrażenie ze każdy bobas ma swoj temperament.
Co do ruchliwości to moja mała fika non stop i bardzo mnie to cieszy. Ala taka nie była i często wyczekiwałam ruchów bojąc sie ze coś jest nie tak. Mam wrażenie ze każdy bobas ma swoj temperament.