reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Witajcie wieczorową porą!
Magię mi też trochę Puchna ale myślałam ze będzie gorzej. Może nie jest tak tragicznie bo w końcu jeszcze 2 mies. Do terminu. W 1ciazy mialam termin na 8sierpnia a do tego wysokie ciśnienie i stopy były normalne tylko przez jakieś 10 min od wstania. A potem to nie tylko kostki ale i stopy i palce mialam 3 razy większe. Normalnie z japonek bokami wyplywaly.

Ależ mnie dzisiaj dopadły bóle krocza i to takie dziwne bo lapaly i puszczaly.

Poszukuję taniej koszuli do porodu ale z fajnego materiału - ma któraś coś? Nie chcę wydawać 60 zl bo pozniej nie śpię w koszulkach no i mam jedną fajną a druga ze sztucznego materiału.

Jak prawą mialam kiedyś uszkodzoną to też mi bardziej puchnie. A ciśnienie nie zaszkodzi sprawdzić ale generalnie to normalne ze puchniemy przy takich temp. A czym bliżej porodu będzie gorzej. Ważne żeby rano po wstaniu nie było opichlizny.

Mi też nie puchna chyba ze tego nie widze ;)
Dzisiaj dla mnie był ciężki dzień, bardzo było mi duszno ciężko mi się oddychalo głowa mnie bolała a do tego wszystkiego mały się tak rozpycha ze wszystko boli i to przez cały dzień... Czy wy też tak macie że wasze maluchy się tak rozpychaja i wierca cały dzień?

Gosiunia moja ma różne dni ale czasami jak przysadzi to też az boli tez sie nieraz wlasnie rozpycha i wierci i to nawet bolesnie

Witam się wieczorkiem :-)

Ja też puchne ale nie jakoś bardzo. Mam już dość upałów.
Dziś było drugie spotkanie w szkole rodzenia. Zaczynam się bardzo ale to bardzo bać porodu. Jeszcze 2 mce do terminu.
Mój maluch bardzo aktywny jest. Całymi dniami fika,że aż cały brzuch się rusza.

No mi czesem jak pod rzebra wsadzi nogi to masakraa, i nic się taty nie słucha zeby mi trochę odpuścić łobuz mały rośnie ;)
Teraz siedze sobie na balkoniku to jest tak przyjemnie :) miłego wieczorku dziewczyny :*

reklama
Ja dzięki Bogu jak dotąd zero opuchlizny. Ale jeszcze trochę do terminu jest czasu ... obym tego uniknęła:).
Co do ruchliwości to moja mała fika non stop i bardzo mnie to cieszy. Ala taka nie była i często wyczekiwałam ruchów bojąc sie ze coś jest nie tak. Mam wrażenie ze każdy bobas ma swoj temperament.

Do góry