reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Tren trzeba było mu powiedzieć, ze zakładasz drużynę piłkarską i kompletujesz skład :biggrin2: Buraki, wszędzie buraki .. :D
Dziewczyny w szpitalu - trzymajcie się. ;-)

Tak sobie siedzę i uswiadamiam, że gdybym teraz (odpukać) miała wylądować w szpitalu to nawet koszuli nie mam :p Chyba trzeba w końcu ją zakupić, bo nie wiadomo co nasz czeka i kiedy.
Jeśli chodzi o temat samochodów może ma któraś z was Renault Megane III grandtour ? Jesteśmy z mężem na kupnie "rodzinnego samochodu" , chciałabym poznać opinie akurat o tym :)
Pozdrawiam :)

Aneta1991- tak jak mam calusia wyprawke zrobiona tak koszuli też nie mam :p haha . zawsze o najoczywistszym się zapomina :D a ja siedze na poczekalni i czekam na wizytę u lekarza, przed sekundka wyszlam z laboratorium, przy pomiarze ciśnienia tak mi ręką zdretwiala ..... No i w miesiąc moja waga skoczyła o 4kg ... Chlip chlip...:p

hej.

jezu.. glowa mi dziś strasznie boli, zimno mi, i czuje ze zatoki pozatykane.
starszy wczoraj na zieloną szkole pojechal, w domu spokoj byl i cisza. Dziwnie tak. Mlodszy snul sie bo nie mial kog zaczepiac. Za to Blanka dala czadu w nocy. Szalala do polnocy.. a potem od 5 rano. A tak liczylam ze oszczedzi mnie.. nie tak jak bracia.
co do auta. My mamy Nissana Primere z tych nowszych ale nie najnowszych. W planach byl Renault Espace 7 osobowy.

Rany małż postanowił pomalować pokój i kuje jakąś dziurę. Marudzi bo nie lubi takich prac ale uznał ze jak teraz nie pomalue to potem ciężko będzie. Wcale brudno nie było ale się uparł. A to dopiero 1 pokój. A co najlepsze zafoliowal mi szafke z ubrankami mlodej! No szczyt inteligencji. A ja dziecku ciągle coś potrzebuję.
Tren łącze się ja też spałam może ze 3 godziny.
Agata polskie rozpusty dały znać o sobie.
Lalki, klaudixon jak u Was?

Hej dziewczyny,
Dołączam do grona niezadowolonych ... jak ja sie dzisiaj czuje
Rano poleciałam do przychodni w sprawie tego szczepienia, bo młody od rana sika mi jak najęty, chyba znow pęcherz podziebił i oczywiscie nie szczepimy się.. ale co lepsze udało mi sie załatwić zamiane tej szczepionki na domięśniowa, pielegniarka mówi ze faktycznie ciąża to wskazanie jak najbardziej do tej drugiej która zawiera martwe wirusy, to bezpieczniejsze dla mnie i dla małej
Co do koszuli ja też nic nie mam nawet podstawowych kosmetyków a czas goni, mam doła z tego powodu, jeszcze w niedziele tesciowa mowi mi zebym nic do sierpnia nie kupowała bo mamy małe mieszkanie a przeciez ona na swoich 70 metrach z tesciach nie ma miejsca do przechowywania tego, wredna baba normalnie
Do tego mały w domu i wariuje, od rana zażyczył sobie ciepłą kąpiel, węża ze słomek zebym mu zrobiła, a to herbatke taka a to inną nawet na pięć minut na tyłku nie siąde
Dziewczyny w szpitalu jak sie trzymacie ?

To i ja się przyłączę do zbiorowego narzekania. Mam paskudną współlokatorkę. Dobrze że mieszkamy z nią ostatnie 2 tygodnie. Wszystkie moje rzeczy upycha gdzieś w niedostepne kąty, albo lądują w najwyższych szafkach gdzie bez krzesła nie dosięgnę, albo w kąt najniższych gdzie bez tarzania się po podłodze nawet ktoś beż brzucha się nie dostanie.... Jeszcze zakomunikowała, że wyprowadza się kilka dni wcześniej i całe sprzątanie na mojej głowie.... A mi stawy nawalają i naprawdę ledwie się ruszam. Co za menda.

Odebrałam wyniki. W końcu pozbyłam się bakterii z moczu. Mam 141, gdzie norma to 400 a dotarłam już do około 2000 więc jest super :) Tylko hemoglobina mi spada, 0,1 poniżej normy, ale to do nadrobienia :)

Pozdrawiam wszystkie, trzymam kciuki za szpitalujące, żeby wszystko było dobrze :-)

reklama
Maggie2205 ale masz dziwną teściową, co ja to obchodzi kiedy i co kupujesz. Jezzzzzz, jak ja nie trawię takich wtryniających się ludzi, aż mi się ciśnienie podniosło bo mi się moja teściowa przypomniała i jej głupie teksty ;_;
Też jeszcze żadnych kosmetyków nie mam, ani torby, ani koszuli, nic dla siebie. Dla dziecka prawie wszystko. Chyba z Polski będę zamawiać wszystkie apteczne rzeczy. Oby wszystko zdąrzyło dojść na czas :D

Dżejka łączę się w bólu, mnie czeka odświeżanie łazienki w lipcu, a jeszcze mój coś wspominał o panelach w salonie, ciężko to widzę, dom rozkopany zaraz przed porodem..

Co do samochodu to my mamy mazdę 6 sedana, i już teraz jak gdzieś jedziemy na 2 dni to cały bagażnik zapakowany, a gdzie tam przy dwójce łobuzów. Marzy mi się z moim Volvo xc60, ale kurczę 15 tys funtów (za używkę, bo o nowym nie wspomnę) to nie na naszą kieszeń teraz. A w kredyty nie chcemy się bawic, bo nawet nie wiemy czy w UK na stałe zostajemy, czy do Kanady czy gdzie. Niebawem mamy usiąść i w końcu coś ustalić i zaplanować, bo mi latka lecą a studia do zrobienia czekają :D

Do góry