reklama
klaudixon - posiew miałam już robiony 2 razy biorę priobiotyk ciągle a i tak ccholerstwo wraca! jakiś dramat!
Ewka - dużo zdrówka dla Was
Pycia - ja bym zmieniła, w każdej chwili można zmienić dr jeżeli nie pasuje tobie, masz mieć zaufanie do dr i czuć, że opiekuje się z tobą
u nas od początku zakaz przytulanek... sny są
Tren - i jak z mężem? przeprosił?
Ewka - dużo zdrówka dla Was
Pycia - ja bym zmieniła, w każdej chwili można zmienić dr jeżeli nie pasuje tobie, masz mieć zaufanie do dr i czuć, że opiekuje się z tobą
u nas od początku zakaz przytulanek... sny są
Olasec
Fanka BB :)
Powiem Wam, że mój mąż to skarb. Był cudowny przed ciążą a teraz bardzo o mnie dba. Pisze sms, dzwoni z pracy i pyta jak się czuje, czy jadłam itp. Do maluszka gada przez brzuszek. Jesteśmy ze sobą 10 lat a love jest coraz to większe :-) A co do seksu to u nas od kąd zrobiłam test to seksu nie ma czyli 5 mscy. Na początku było zagrożenie i szpital to był zakaz a teraz kiedy możemy to się boimy oboje bo to nasza 3 ciąża i upragniony dzidziuś i boimy się, że coś się stanie. Sny erotyczne były na początku a teraz to luz. Ochotę to nawet mam ostatnio ale strach jest ogromny. Ale brakuje mi fizycznej miłosci. W sobotę był na kawalerskim i jakaś striptizerka była i opowiadał mi jak było itp to taka zazdrosna się zrobiłam, że masakra.
Ostatnia edycja:
atagaa
Zaangażowana w BB
Hejka a my zrobiliśmy sobie dwutygodniowe wakacje do Polski potem dopiero w grudniu juz z Nikosiem na święta przy okazji musimy zabrac wyprawke dla Małego która zamawialam przez neta itd. mamy juz za sobą cala noc podróży autem ( jakieś 700km) i teraz plyniemy promem 10,5h i przed 21wsza trójmiasto welcome obawialam sie tej podróży bo to w sumie doba w drodze ale jak narazie po jeździe autem plecy o dziwo nie bola...prawie cala drogę przespalam maz śmiał sie ze wychodząc na stację spokojnie ktoś mógłby mi wsiąść do auta i odjechać ze mną taki miałam twardy sen...lepszy niż w domu ze mną jak z dzieckiem - trochę pobuja i spie xd teraz tylko przeżyć drogę na promie, chociaz cieszę się ze nie kolysze, Maly kopie jak szalony wiec jest ok juz się nie mogę doczekać Polski! Miłego dnia dziewczyny )
taaaaaaaaaaaa. on chyba jest naprawde ograniczony,albo to mnie teraz latwiej wkurzyc niz przed ciążą. Normalnie zagaduje, odzywa sie jakby wczoraj to sie wogole nie wydarzyło. ok.. niech mu bedzie, ale jak mnie skubnął w tylek to tak mu przylozylam po lapie ze dziwnie na mnie spojrzał. Chyba zrozumial ze doopa jest moja.. i ma sie nie dotykac. Ale wziął sie za weradne. Jest postep. Czli sperma mozgu mocno nie uciska.
a co do seksu. od początku ciązy bylo moze ze 4 razy.Niby przeciwskazan niema, ale ja sie boje po tych 2 poronieniach, a i moja chcica odeszla w zapomnienie. Pocieszam Ł ze jak urodze we wrzesniu, bede sie goic 2 m-ce.. to 20 listopada na urodziny dostanie. Czuje ze to bedzie szybki numerek
F wrocil wczoraj z wycieczki. Nauczycielki wychwalały go ze grzeczny, ze posluszny, ze z tego autyzmu to chyba sama nazwa zostala... no roslam i roslam z dumy F ze byl, ze beze mnie, ze było fajnie. I teraz czeka do 15 czerca.. na zieloną szkole klasa jedzie. na 1 noc, ale radoche mają ze bez rodziców.
maggie2205
Fan(ka)
Hej dziewczyny, ja rano poszłam do fryzjera bo dzisiaj mam dzień mamy w przedszkolu, jak wracałam po drodze wstąpiłam do pepco, ale tam ślicznych ciuszków dla maluchów, ale póki co jeszcze nie kupiłam nic, tyle sukienek leginsów nie mogłam się na nic zdecydować
Ewka dużo zdrówka dla Was
Mnie też mąż wkurzył rano na maksa nie dość ze późno wrocił to jeszcze rano mi awanture zrobił ze nie taki chleb kupiłam jak trzeba... jak tu sie nie denerwować
Ewka dużo zdrówka dla Was
Mnie też mąż wkurzył rano na maksa nie dość ze późno wrocił to jeszcze rano mi awanture zrobił ze nie taki chleb kupiłam jak trzeba... jak tu sie nie denerwować
aneta1991
Maggie w Pepco są śliczne ubranka tylko słabe jakościowo. Rozciągają się i spierają w bardzo szybkim tempie
Jolka6621
Maggie w Pepco są śliczne ubranka tylko słabe jakościowo. Rozciągają się i spierają w bardzo szybkim tempie
I tu bym się kłóciła. Owszem, niektóre są beznadziejne i nawet jednego prania nie wytrzymują, ale są też świetne. Mój mały ma sporo ubranek z pepco i np. bluzy i dresy są w super stanie, a często je piorę, bo wiadomo, że dziecko brudne=dziecko szczęśliwe ;-)
ewka84 zdrówka dla Ciebie.
pycia17 ja też ostatnio zmieniłam lekarza. Jesli Ci pasuje zmieniaj i się nie przejmuj-> dobrze zrobiłaś zmieniając lekarza
atagaa fajnie że dobrze znosisz podróż mam nadzieję że pogoda będzie hehe ;d bo ostatnio tutaj zimno!
Ja w Pepco kupiłam ostatnio dresik i bluzeczke ale juz chyba na 68.
Co do jakości się nie wypowiem , nigdy nic nie mialam ale rzeczy mają tanie i ładne
koszmar... coś mnie dopadło.. łamie w kościach, gardło boli i głowa
kupiłam prenale i leżę pod kołdrą.
Zaliczenie napisałam teraz czekać na wyniki.
Najgorsze to że sa szanse na to że sie nie obronię w czerwcu.. super a kolejny termin to wrzesień...
pycia17 ja też ostatnio zmieniłam lekarza. Jesli Ci pasuje zmieniaj i się nie przejmuj-> dobrze zrobiłaś zmieniając lekarza
atagaa fajnie że dobrze znosisz podróż mam nadzieję że pogoda będzie hehe ;d bo ostatnio tutaj zimno!
Ja w Pepco kupiłam ostatnio dresik i bluzeczke ale juz chyba na 68.
Co do jakości się nie wypowiem , nigdy nic nie mialam ale rzeczy mają tanie i ładne
koszmar... coś mnie dopadło.. łamie w kościach, gardło boli i głowa
kupiłam prenale i leżę pod kołdrą.
Zaliczenie napisałam teraz czekać na wyniki.
Najgorsze to że sa szanse na to że sie nie obronię w czerwcu.. super a kolejny termin to wrzesień...
reklama
pycia17 jeśli chodzi o Warszawę, to mogę Ci polecić dr Anitę Hamelę-Olkowską. Bardzo miła i dokładna kobieta, niestety przyjmuje chyba tylko prywatnie. W porównaniu do lekarza z NFZ na którego trafiłam, to niebo a ziemia. Jak mi robił USG w 12 tygodniu, to trwało może z 5 min, strasznie uciskał i trząsł mi brzuchem i na koniec stwierdził, że dziecko jest źle ułożone i nie jest w stanie określić przezierności karku.
atagaa Cieszę się, że dobrze zniosłaś podróż, bo mnie to czeka w połowie lipca. Mąż dostał nową prace i przenosimy się przynajmniej na 3 lata do Norwegii. Będziemy mieszkać w Horten. Trochę mnie przeraża, że opiekuje się tam Tobą tylko położna i nie robią USG. Na szczęście to będzie już końcówka ciąży.
atagaa Cieszę się, że dobrze zniosłaś podróż, bo mnie to czeka w połowie lipca. Mąż dostał nową prace i przenosimy się przynajmniej na 3 lata do Norwegii. Będziemy mieszkać w Horten. Trochę mnie przeraża, że opiekuje się tam Tobą tylko położna i nie robią USG. Na szczęście to będzie już końcówka ciąży.