reklama
malina2312
Fanka BB :)
Witajcie ostatnio miałam krótki urlop i jakoś się rozleniwilam a dzisiaj poszłam do pracy i ledwo wysiedzialam 8h. A planuje pracować jeszcze troszkę tzn chociaż do 22 czerwca a później na urlop i'zwolnienie żeby mieć czas przygotować się na przyjście nowego członka rodzinki a odnośnie przygotowań i zakupów dziewczęta o jakim łóżeczku myślicie 120x60 czy większe 140x70 z tego większego można zrobić łóżeczko dla przedszkolaka. Przy córce miałam z odzysku mniejsze ale teraz zastanawiam się nad tym większym widziałam też ostatnio ze dziewczyny chcą wystroic kąciki maluchów literami z drewna i materiału a ja ostatnio wypatrzyłam fajne obrazki zaraz wstawię link raczej zdecyduje się na obrazki
malina2312
malina2312
Ps ja również proszę o dodanie do wątku prywatnego
aneta1991, ewka84 mój lekarz uważa że nie ma podstaw do l4 i dlatego chce mnie dać do szpitala.. więc nie rozumiem... a ja w szpitalu się nie naucze nie skupię się, muszę mieć ciszę i spokój.
olasec na jakim poziomie masz hemoglobinę?/
byłam dzisiaj na tej szkole rodzenia, ciekawy temat był odnośnie fotelików i wózków 3w1 napiszę jutr co i jak
olasec na jakim poziomie masz hemoglobinę?/
byłam dzisiaj na tej szkole rodzenia, ciekawy temat był odnośnie fotelików i wózków 3w1 napiszę jutr co i jak
na20taliii
Ja z witamin to faszeruje się Biofer (żelazo) i LadeeVit z dha i jodem...mam skierowanie na glukoze ale zrobię w następnym tygodniu bo wizytę mam 26.05. to żeby wynik swiezutki byl ;-)
kikifish87
witajcie
przepraszam ze nie przeczytałam waszych postow i nie odp na nie .
nie wiem czy pamietacie jak pisalam o mojej szwagierce , ze z nia źle...
ostatnia sie nia zajmowalam , obserwowałam i pomagałam razem z tesciowa zajmowac sie małą.
dzis juz bylo tak żle ze wkoncu namowilam ja na rozmowe z psychologiem.
psycholog kazal jutro jechac do psychiatry na szpital i zaleciła leczenie szpitalne a przynajmniej konsultacje i niech cos zaleca.
dzis śpi z nią kuzynka. a ja jutro o 7 rano jade z nia na szpital
jestem padnięta.
mam nadzieje ze jej pomogą bo pogarszało sie juz z dnia na dzien, a trwa to juz 1,5 miesiaca.a psycholog powiedziala ze widzi ze strasznie postępuje
przepraszam ze nie przeczytałam waszych postow i nie odp na nie .
nie wiem czy pamietacie jak pisalam o mojej szwagierce , ze z nia źle...
ostatnia sie nia zajmowalam , obserwowałam i pomagałam razem z tesciowa zajmowac sie małą.
dzis juz bylo tak żle ze wkoncu namowilam ja na rozmowe z psychologiem.
psycholog kazal jutro jechac do psychiatry na szpital i zaleciła leczenie szpitalne a przynajmniej konsultacje i niech cos zaleca.
dzis śpi z nią kuzynka. a ja jutro o 7 rano jade z nia na szpital
jestem padnięta.
mam nadzieje ze jej pomogą bo pogarszało sie juz z dnia na dzien, a trwa to juz 1,5 miesiaca.a psycholog powiedziala ze widzi ze strasznie postępuje
Klaudixxon
kaha91 To ja pytałam o szkołę rodzenia. Powiem szczerze że na razie kompletnie nie mam głowy do tego Nie wiem o co chodzi ta ciąża obniżyła moje funkcje myślowe o jakieś 50%. Tak więc ogarniam na razie moją firmę co idzie mi powoli i jakoś nie mam siły myśleć o szpitalu i rodzeniu
W czerwcu chyba wybiorę się tam do szpitala na szkolę rodzenia jak już wybiorę szpital, wtedy będę kombinować
W czerwcu chyba wybiorę się tam do szpitala na szkolę rodzenia jak już wybiorę szpital, wtedy będę kombinować
czesc. Klaudixon mi tez ciąza obnizayla myslenie. ciezko mi sie na czyms skupi, rozkojarzona chodze, dogadac sie ze mną graniczy z cudem mam nadzieje ze jesienią wroce na normalny tryb.
ja do szkoly rodzenia z zadnym nie chodzilam. raz ze czasu brak, dwa autobusem dojezdzac... umarlabym, a prawka niemam. mąz wozic nie moze bo w pracy.
zatluke swego chlopa dziś. tak sie w nocy rozpychal ze mnie lokciem po glowie bil. Zeby nie fakt ze zdretwialam cala to bym mu tak oddala ze biedny niewiedzialby jak sie nazywa.
przyszly w oncu moje i Ł wyniki z poradni genetycznej. Karitypy w porzadku, wiec poprzednie poronienia to chyba jednak woina toxo.
ja do szkoly rodzenia z zadnym nie chodzilam. raz ze czasu brak, dwa autobusem dojezdzac... umarlabym, a prawka niemam. mąz wozic nie moze bo w pracy.
zatluke swego chlopa dziś. tak sie w nocy rozpychal ze mnie lokciem po glowie bil. Zeby nie fakt ze zdretwialam cala to bym mu tak oddala ze biedny niewiedzialby jak sie nazywa.
przyszly w oncu moje i Ł wyniki z poradni genetycznej. Karitypy w porzadku, wiec poprzednie poronienia to chyba jednak woina toxo.
reklama
Jolka6621
Witam się i ja :-)
Dzisiaj humor mam lepszy, mam nadzieję, że tak będzie cały dzień ;-) piję właśnie kawę biedronkową "o poranku", przestawiłam się na nią, bo to w 70% zbożowa i generalnie w smaku dobra ;-) obiad mam jeszcze od wczoraj, botwinka i gulasz, więc mogę sprzątać co chcę, przynajmniej czasu będę miała więcej. W szoku byłam, bo mały wczoraj zjadł cały talerz botwiny, a taka porcja na obiad u niego to graniczy z cudem.
Kikifish- oby jej pomogli :-( depresja, to straszna choroba. Niech dziewczyna w końcu będzie mogła cieszyć się macierzyństwem
TRen- ciesze się, że wyniki ok! ;-)
Klaudixxon- u mnie trochę teraz lepiej, ale w pierwszej ciąży byłam mega rozkojarzona
malina- link nie działa
Ja w końcu wróciłam do brania witamin, obiecuję sobie, że będę brać regularnie, bo teraz w ciągu 2-ch miesięcy wzięłam może ze 3 razy, a morfo nie robiłam, więc wolę brać w razie w
Dzisiaj humor mam lepszy, mam nadzieję, że tak będzie cały dzień ;-) piję właśnie kawę biedronkową "o poranku", przestawiłam się na nią, bo to w 70% zbożowa i generalnie w smaku dobra ;-) obiad mam jeszcze od wczoraj, botwinka i gulasz, więc mogę sprzątać co chcę, przynajmniej czasu będę miała więcej. W szoku byłam, bo mały wczoraj zjadł cały talerz botwiny, a taka porcja na obiad u niego to graniczy z cudem.
Kikifish- oby jej pomogli :-( depresja, to straszna choroba. Niech dziewczyna w końcu będzie mogła cieszyć się macierzyństwem
TRen- ciesze się, że wyniki ok! ;-)
Klaudixxon- u mnie trochę teraz lepiej, ale w pierwszej ciąży byłam mega rozkojarzona
malina- link nie działa
Ja w końcu wróciłam do brania witamin, obiecuję sobie, że będę brać regularnie, bo teraz w ciągu 2-ch miesięcy wzięłam może ze 3 razy, a morfo nie robiłam, więc wolę brać w razie w