reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

ogólnie wspominalam Wam o tym że lekarz chce mnie dać do tego szpitala na 3 dni.. i teraz mam problem miał mnie dać na ostatni weekend maja.. 1 czerwca miałąbym wyjść ale mam wtedy zaliczenie na uczelni. Ogólnie dla mnie to gorący okres bo sesja, oddanie pracy mgr, dokumentów i potem pod koniec obrona.. a w szpitalu 3 dni będę leżała i nic nie zrobię.. nie wiem czy uda mi się z nim to załatwić jakoś. A ogólnie nie słyszałam od nikogo żeby kładł do szpitala jak nie ma powodu tylko dla niby jego widzimisię dla zusu...wydaję mi się że chodzi o to że szpital dostanie kasę z nfz za mnie za te 3 dni a on pracuje w tym szpitalu i jest zastępca ordynatora..

reklama
kaha91 właśnie jaki jest powód twojej wizyty w szpitalu ? Bo czytałam twoje poprzednie posty, ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam : nic ci nie jest, dobrze się czujesz, mimo to masz skierowanie, tak ?
Jak dla mnie głupota i to nie jest normalne. Może pogadaj z jakimś innym lekarzem czy aby na pewno musisz.
I u nas też prawdopodobnie synuś :)

Co do witamin to biorę femibion natal 2 nic więcej nie mam brać, mam za niskie żelazo ale ten składnik jest w tych witaminach to nie mam faszerować się dodatkowo. Mnie na szczęście zgaga omija, ale Ania co 3 godziny jest głodna zaczyna tak kopać aż mnie mdli, dzidziuś łasy na jedzenie. Jutro jadę odebrać do smyka zamówione ciuszki, promocja była 30% taniej, w czerwcu zaczynamy kupować niezbędne rzeczy takie jak pościele, kocyki, materac itp nie ma co odkładać tego na ostatni moment tym bardziej, że w lato będzie dużo ciężej, już teraz jak rano wstaje to mąż mi pomaga 7 kg na plusie a ja odczuwam ciężar, jak słoń w składzie porcelany się czuje :-D

KasiaMichaś witaj!

Tulka ja pamiętam;-) super, ze wszystko ciążowo dobrze, a panu tacie życzę szybkiego powrotu do formy, przyszły sierpie ń super termin, będziesz mieć motywację, zeby sie za siebie zabrac, mnie takiego jakiegoś terminu bardzo brakowało...

Kaha poczekaj na zaproszenie to Ci w odpowiedniejszym miejscu napiszę, ale uważam, że powinnaś iść się przeglądnąć na te 3 dni, książki/notatki mozesz zabrać ze sobą:-)

Kasiaam nie denerwuj się, na razie wszystko się tworzy...

ależ się dziś nabiegałam, ledwo zyję... dodatkowo juz 2 noc z rzędu coś się wyspać nie mogę, ehhh

ja też nic nie dostałam wiec nie wiem czy jestem brana pod uwage także czekam ;)
Jolka6621- spokojnie, w naszym stanie stresik jest niewskazany :p odpoczywaj ;))
Miłego dnia ;))

Padam. Tradycyjnie mialam nic nie robic ale wyszlam tylko na chwile do ogrodka.Zostalam na dluzej. Bo w km kazdym kącie a to chwast ,mleczyk, a to kamien nie takl to lezy.Mialam trawe skosi ale jakas chmura idzie.

W piątek jade z F na SI. Ostatnie zajecia. Jezu.. jak dobrze. chociaz przydaloby mu e sijeszcze.. ale serio wykanczają mnie te wizyty.

Kasia_Michas ja ci nie pomoge.

Ja się przypomniałam, że nie dostałam zaproszenia i otrzymałam odpowiedź, że mamy się nie dziwić jak ktoś napisał parę postów. Dlatego wniosek dla mnie był prosty.
Kaha91, mnie przyjęli do szpitala po wykonanym usg które wykluczyło podejrzenia i musiałam zostać 3 dni. Z tego co mi wiadomo to jest bardzo powszechne :/ trzymają czasami tylko ze względu na kasę.

reklama
Kasia-Michaś moja koleżanka tez miała tak jak Ty i brała zastrzyk w ciąży.

Ja dziś byłam na kolejnej wizycie u dzidziuś rośnie:-)
Mam tylko anemię i musze brac żelazo. U mnie już 24 tydzień i maluszek się rusza nawet teraz :-)
Byłam tez u fryzjera i zrobiłam sobie odrosty i od razu lepiej się czuje :-)

Do góry