reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Witam Panie!

Edyta
witaj!

Marta super, ze już widziałaś!

Kamilkie
jak 2 krechy są to myślę ze już możesz gratulacje przyjmować:-)

Pysia zdrówka!

Natka z dwojga złego lepsza ta przeprowadzka teraz niż z meega brzuchaczem pod koniec:-)

ja sie wczoraj poirytowałam delikatnie rzecz biorąc, dzwonię do ginki która mi prowadziła 2 ciążę, żeby sie umówić, a babka mi mówi, ze terminy na kwiecień, ewentualnie można przyjść i panią dr prosić żeby przyjęła jak sprawa nagła... ale za to w poradni w szpitalu 1 termin na za tydzień więc na 2.02 umówiłam, przynajmniej mają tam wszelakie sprzęty i wszystko załatwię od razu:-) ja pójdę 7t 4d więc mam nadzieję że już bedzie dobrze widać
poza tym to wczoraj jakos tak ogólnie dzień z życiorysu, cały dzień mi się spać chciało, lekkie mdłości, wszystko mnie denerwowało, poryczałam się zupełnie bez powodu, ehhh mam nadzieję że dziś będzie lepiej:-)

miłego dnia!

reklama
szmonia ;) wkoncu nie jestem jedyna mam z wysp ;) jeszcze sobie troche poczekamy :/

Kamilkie kreska to kreska ;) Gratulacje :)

Ursa89 my z tych samych okolic pochodzimy ;) ja z Pelczyc (8km od Barlinka).

Witam dziewczyny :)
Kamilkie gratuluję :) krecha blada bo przed miesiączką i jeszcze niskie hcg :)
ewka84 jesteśmy podobnie zaawansowane :)
u mnie pojawiły się już nudności tylko zaczynają się od południa i nasilają wieczorem. jutro usg, liczę że zobaczę serduszko choć wiem że może być za wcześnie

Marta wstaw zdjęcie z USG do działu "wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG".
Niech każda po wizycie lekarskiej zamieszcza tam fotki USG - super tak się patrzy na rosnące dzidziolki :)

Dziękuje Kasiaam, natka90!
Ursa89 tak jutro pójdę rano na betę i wszystko sie wyjaśni.

Podbrzusze boli mnie od dobrych 4 dni i jajniki kują na zmianę. Co to może oznaczać?
Powiedzcie mi jeszcze kiedy najlepiej pójść do giną? Bo teraz to jeszcze chyba za wcześnie?

Witam nowe przyszłe mamusie :-)

Kasia ja bym się nie nastawiała że zobaczysz serduszko. To troszkę wcześnie jeszcze. Ja idę jutro do lekarza i to będzie 7 tydz.i 2 dni i możliwe, że serduszka jeszcze nie będzie bo mialam owulacje 20-21 dc wiec roznie moze byc.

Ewka84 mysle ze z moja gin bedzie podobnie, bo tez ma takie dlugie terminy no ale bede probowac dzisiaj dzwonic i sie umowic...

Kamilkie no to gratulacje ;-) a jajniki i bolace podbrzusze to normalne na poczatku.

A tak w ogole to witam sie z pracy, ktorej dzisiaj malo wiec siedze i zasypiam ;-)

Powiedzcie mi dziewczyny czy juz sie chwalicie ciaza wsrod rodzinki i znajomych? bo ja powiedzialam moim rodzicom, ale strasznie mnie korci zeby powiedziec juz wszystkim, chociaz wiem, ze jeszcze troche wczesnie jest... :-\

Ostatnia edycja:
Olasec wiem, że mogę nie zobaczyć, ale niecierpliwię się strasznie :) ja owulację miałam na pewno 14dc, a czytałam że 21 dni po zapłodnieniu już może pojawić się serduszko, także mam trochę nadziei, aczkolwiek zrozumiem jak jeszcze nie będzie
Edyta my powiedzieliśmy rodzicom i teściowa już rozgadała całej rodzinie... dla mnie to trochę za wcześnie na informowanie całego świata, bo nie widziałam jeszcze nic na usg, ale mam nadzieję że już jutro się to zmieni ;)

reklama
Edyta u mnie wiedzą tylko Ci,którzy się domyslili ale prosiłam żeby nie mówili nikomu. Boje się rozpowiadac, bo mam za sobą 2 poronienia i juz jestem ostrożna z chwaleniem się. Jutro jak wizyta się odbędzie pozytywnie to powiem moim rodzicom.

Do góry