Iwon
Lipcowe Mamy '05
Cześć dziewczyny! :-)
Aż trudno uwierzyć, że zaledwie dwa tygodnie temu zakładałam wątek Wrześniówek 2015 i nieśmiało pytałam o pierwsze testy, a tu już tyle postów i nowych dziewczyn :-) Fajnie
Witam kolejne z Was.
Anulka ja zobaczyłam serduszko i stres mi nie minął. Myślę, że największy będzie do usg połówkowego, a jak wyniki będą ok, to trochę puści. Ale tylko trochę ;-)
Matosia mój brzuch już rośnie, ale raczej od drobnych problemów z trawieniem
Goosiak to Ty jesteś "przełomowa" tak jak ja ;-) Na usg zobaczyłam dwa terminy: końcówka sierpnia i początek września.
Natalia jeśli jeszcze do nas zaglądasz - bardzo mi przykro :---(
Dziewczynki jak u Was z siusianiem? Ja mam mega parcie na pęcherz, w nocy też biegam ze trzy razy
Aż trudno uwierzyć, że zaledwie dwa tygodnie temu zakładałam wątek Wrześniówek 2015 i nieśmiało pytałam o pierwsze testy, a tu już tyle postów i nowych dziewczyn :-) Fajnie
Witam kolejne z Was.
Anulka ja zobaczyłam serduszko i stres mi nie minął. Myślę, że największy będzie do usg połówkowego, a jak wyniki będą ok, to trochę puści. Ale tylko trochę ;-)
Matosia mój brzuch już rośnie, ale raczej od drobnych problemów z trawieniem
Goosiak to Ty jesteś "przełomowa" tak jak ja ;-) Na usg zobaczyłam dwa terminy: końcówka sierpnia i początek września.
Polecam używanie multicytatów. Odhaczasz posta, na który chcesz odpisać i potem widzisz wszystko w odpowiedziHej!!!!!!!! Tyle naskrobałyście, ze juz nie pamiętam co miałam napisac
Natalia jeśli jeszcze do nas zaglądasz - bardzo mi przykro :---(
Dziewczynki jak u Was z siusianiem? Ja mam mega parcie na pęcherz, w nocy też biegam ze trzy razy