reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Cześć,

ja dziś zrobiłam test - mocna kreska wskazująca na ciążę! Test robiłam też ok tydzień temu - po 2 min nie było znaku więc wyrzuciłam, ale jako że baba ciekawskie nasienie to wyjęłam z kosza i była słaba blada kreseczka. Zignorowałam - pomyślałam za dużo czasu minęło a testy potrafią oszukiwać. A tu dzisiaj taka niespodzianka. Mam tylko nadzieję, że to nie fałszywy alarm (czytaj torbiel), z drugiej strony pocieszam się faktem, że jak pękła mi torbiel a uprzednio przez 3 mce nie mialam okresu, to każdy test pokazał mi brak ciązy. Znaczy się że jestem teraz! Lekarza mam w środę. A tak energia rozpiera, tak juz chce wiedziec i tak się cieszę, że na 1,5 roku żegnaj stresująca praco! :D

hej wszystkim

ja oczywiście też będę chciała wiedziec. Nie wyobrażam sobie nie wiedziec do samego końca:)

U mnie ciąża na razie przebiega totalnie bezobjaowo. Zemdlilo mnie moze z 5 razy i za chwilę przeszło, nie czuję parcia na pęcherz, nie mam zachcianek, mało co mi się zmieniło jeśli chodzi o upodobania kulinarne itd, ale dziś robiłam pranie i tak mi pięknie zapachniał płyn do płukania.... o matko! chyba z 5 minut go wąchałam!!! siedziałam i po prostu wąchałam:) czy to normalne ? ;-)

Hej mamuśki :) ja już po wizycie :D i cytując Pana dr "Jest Pani w ciąży" :)))))) dzidziuś dopiero się zaczyna "rozwijać" teraz wygląda jak nitka - za 2 tygodnie mam wizytę w szpitalu w którym pracuje - powiedział że wtedy już serduszko usłyszałeć powinniśmy i ze to jest najważniejsze :D:D:D ze względu na poprzednie poronienie przepisał mi Duphaston.
Cieszę się niesamowicie :)
A i założył mi kartę ciąży :D

Cześć dziewczyny.
Witam nowe mamy :-)

MałaMi gratulację udanej wizyty!! :-) Dobrze, że wszystko w porządku :-)

Ja byłam dziś na wizycie NFZ, lekarz powiedział, że jeszcze karty mi nie założy bo jest za wcześnie. Mam przyjść za 2 tyg, wtedy zrobi usg i jak będzie wszystko ok, to wtedy założy kartę :-) Także czekam z niecierpliwością na ten dzień :-p
Co do płci, to chciałabym wiedzieć wcześniej, ale co będzie to będzie :biggrin2:

Witamy nowe wrześniówki :-)

ja ostatnie 2 dni chorowałam, nie wiem co to było, temperatura 38, ból klatki piersiowej i gardła, a na następny dzień całego ciała. a dzisiaj jak nowo narodzona :eek:

reklama
witam mamuśki i od razu życzę spokojnych ciąż:-)
u mnie też beta ponad 100 więc nie ma innej opcji, będzie mały wrześniuś:-)

Do góry