reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Cześć,

ja dziś zrobiłam test - mocna kreska wskazująca na ciążę! Test robiłam też ok tydzień temu - po 2 min nie było znaku więc wyrzuciłam, ale jako że baba ciekawskie nasienie to wyjęłam z kosza i była słaba blada kreseczka. Zignorowałam - pomyślałam za dużo czasu minęło a testy potrafią oszukiwać. A tu dzisiaj taka niespodzianka. Mam tylko nadzieję, że to nie fałszywy alarm (czytaj torbiel), z drugiej strony pocieszam się faktem, że jak pękła mi torbiel a uprzednio przez 3 mce nie mialam okresu, to każdy test pokazał mi brak ciązy. Znaczy się że jestem teraz! Lekarza mam w środę. A tak energia rozpiera, tak juz chce wiedziec i tak się cieszę, że na 1,5 roku żegnaj stresująca praco! :D

hej wszystkim

ja oczywiście też będę chciała wiedziec. Nie wyobrażam sobie nie wiedziec do samego końca:)

U mnie ciąża na razie przebiega totalnie bezobjaowo. Zemdlilo mnie moze z 5 razy i za chwilę przeszło, nie czuję parcia na pęcherz, nie mam zachcianek, mało co mi się zmieniło jeśli chodzi o upodobania kulinarne itd, ale dziś robiłam pranie i tak mi pięknie zapachniał płyn do płukania.... o matko! chyba z 5 minut go wąchałam!!! siedziałam i po prostu wąchałam:) czy to normalne ? ;-)

Hej mamuśki :) ja już po wizycie :D i cytując Pana dr "Jest Pani w ciąży" :)))))) dzidziuś dopiero się zaczyna "rozwijać" teraz wygląda jak nitka - za 2 tygodnie mam wizytę w szpitalu w którym pracuje - powiedział że wtedy już serduszko usłyszałeć powinniśmy i ze to jest najważniejsze :D:D:D ze względu na poprzednie poronienie przepisał mi Duphaston.
Cieszę się niesamowicie :)
A i założył mi kartę ciąży :D

Cześć dziewczyny.
Witam nowe mamy :-)

MałaMi gratulację udanej wizyty!! :-) Dobrze, że wszystko w porządku :-)

Ja byłam dziś na wizycie NFZ, lekarz powiedział, że jeszcze karty mi nie założy bo jest za wcześnie. Mam przyjść za 2 tyg, wtedy zrobi usg i jak będzie wszystko ok, to wtedy założy kartę :-) Także czekam z niecierpliwością na ten dzień :-p
Co do płci, to chciałabym wiedzieć wcześniej, ale co będzie to będzie :biggrin2:

Witamy nowe wrześniówki :-)

ja ostatnie 2 dni chorowałam, nie wiem co to było, temperatura 38, ból klatki piersiowej i gardła, a na następny dzień całego ciała. a dzisiaj jak nowo narodzona :eek:

reklama
witam mamuśki i od razu życzę spokojnych ciąż:-)
u mnie też beta ponad 100 więc nie ma innej opcji, będzie mały wrześniuś:-)

Do góry