reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Cześć, pozwoliłam sobie dołączyć do Was. Jestem według suwaczków w 5 tygodniu. Ciąża jest dla mnie zaskoczeniem, oswajam się z tą myślą. Test robiłam 1 stycznia, więc taki noworoczny prezent ;).

reklama
Witam nowe przyszłe wrześniówki :-)

Kiedy macie zamiar powiedziec w pracy ze jestescie w ciazy?
Ja chcę się wstrzymać do 12 tc. Tym bardziej że pracuję normalnie i póki co nie zamierzam iść na zwolnienie.
Zresztą poza najbliższymi też nie chcę nikogo do tego czasu informować o ciąży.

hej mogę do was dołączyć. Mam na imię Asia mam 28 lat i jestem mamą prawie 1,5 rocznego synka Krzysia. Teraz termin wychodzi mi na 2 września.

Witam nowe dziewczyny :)
Dzisiaj poszlam do przychodni przy szpitalnej zeby zapisac sie do dermatologa.I cos mnie podkusilo weszlam do poradni K.Pani bardzo mila powiedziala ze w ciazy nie musze czekac dlugo na wizyte max tydzien i moge wybrac sama lekarz ktory mi odpowiada,Wiec malo myslac zapisalam sie do ordynatora naszego oddzialu gin polozniczego na nastepny wtorek.I tak chce rodzic w naszym szpitalu wiec bardzo mi na reke to.Jestem pozytywnie zaskoczona :-) Jutro mam wizyte prywatnie umowiana to pojde i tu i tu zobaczymy co kto powie :)
A co u Was jak sie czujecie?
Dziewczyny ktore maja juz dzieci kiedy chcecie powiedziec o rodzenstwie?

Ostatnia edycja:
;Ja też zapisałam się w przychodni do poradni K. W poprzedniej ciaży chodziłam prywatnie ale ten lekarz do którego chodziłam przyjmuje też od roku w poradni wiec skorzystałam poco płacić jak można mieć za darmo ;)
Ja mam małe synka który jeszcze nie kumaże będzie miał rodzeństwo ale zamierzamy go zacząć uświadamiać około 6 miesiąca.

Beta rosnie yupi :) w sobote 182 a dzisiaj 1076, jutro wizyta u lekarki. Ja chodzę do Medicovera, bo mamy z pracy opiekę medyczną, więc wszystkie wizyty i badania bedę miała za free.

W pracy szykuja się zmiany, szkolenia nowych osob itp, więc też nie wiem jak dlugo dam radę. Na pewno nie chce w oracy mowić wczesniej niż ok 10 tygodnia.

Natalia13 mi kalkulatory też pokazują datę porodu na 7 września:)

Kredeczka czyli nie planowałaś ciąży? czy starałaś się tak długo, że aż się udało?

Nowe ciężarówki witamy w naszym gronie:)

Hej dziewczyny,
ja dzisiaj po Beta HCG i wyszło 2034 :) czyli chyba 6 tydzień o ile dobrze interpretuje wyniki :) w pt mam usg

natka90 no właśnie nie wiem kiedy... myślałam, że pod koniec stycznia-początek lutego, ale nie wiem czy to nie za wcześnie?

ikusia no właśnie ja mam 6 latkę w domu, która od kilku lat czeka na rodzeństwo z niecierpliwością :) ale nie mam pojęcia kiedy mogłabym ją poinformować o fakcie, a Ty kiedy córeczce przekażesz?

Dziewczyny czy Was też tak jakby ciągnie w podbrzuszu? to nie jest ból tylko właśnie takie jakby hmmm właśnie ciągnięcie. Powiem Wam, że ja mam mały biust a teraz rośnie w oczach. W pierwszej ciąży też szybko zrobił się podwójny :) Mnie to cieszy:)

reklama
Do góry