reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Cześć, pozwoliłam sobie dołączyć do Was. Jestem według suwaczków w 5 tygodniu. Ciąża jest dla mnie zaskoczeniem, oswajam się z tą myślą. Test robiłam 1 stycznia, więc taki noworoczny prezent ;).

reklama
Witam nowe przyszłe wrześniówki :-)

Kiedy macie zamiar powiedziec w pracy ze jestescie w ciazy?
Ja chcę się wstrzymać do 12 tc. Tym bardziej że pracuję normalnie i póki co nie zamierzam iść na zwolnienie.
Zresztą poza najbliższymi też nie chcę nikogo do tego czasu informować o ciąży.

hej mogę do was dołączyć. Mam na imię Asia mam 28 lat i jestem mamą prawie 1,5 rocznego synka Krzysia. Teraz termin wychodzi mi na 2 września.

Witam nowe dziewczyny :)
Dzisiaj poszlam do przychodni przy szpitalnej zeby zapisac sie do dermatologa.I cos mnie podkusilo weszlam do poradni K.Pani bardzo mila powiedziala ze w ciazy nie musze czekac dlugo na wizyte max tydzien i moge wybrac sama lekarz ktory mi odpowiada,Wiec malo myslac zapisalam sie do ordynatora naszego oddzialu gin polozniczego na nastepny wtorek.I tak chce rodzic w naszym szpitalu wiec bardzo mi na reke to.Jestem pozytywnie zaskoczona :-) Jutro mam wizyte prywatnie umowiana to pojde i tu i tu zobaczymy co kto powie :)
A co u Was jak sie czujecie?
Dziewczyny ktore maja juz dzieci kiedy chcecie powiedziec o rodzenstwie?

Ostatnia edycja:
;Ja też zapisałam się w przychodni do poradni K. W poprzedniej ciaży chodziłam prywatnie ale ten lekarz do którego chodziłam przyjmuje też od roku w poradni wiec skorzystałam poco płacić jak można mieć za darmo ;)
Ja mam małe synka który jeszcze nie kumaże będzie miał rodzeństwo ale zamierzamy go zacząć uświadamiać około 6 miesiąca.

Beta rosnie yupi :) w sobote 182 a dzisiaj 1076, jutro wizyta u lekarki. Ja chodzę do Medicovera, bo mamy z pracy opiekę medyczną, więc wszystkie wizyty i badania bedę miała za free.

W pracy szykuja się zmiany, szkolenia nowych osob itp, więc też nie wiem jak dlugo dam radę. Na pewno nie chce w oracy mowić wczesniej niż ok 10 tygodnia.

Natalia13 mi kalkulatory też pokazują datę porodu na 7 września:)

Kredeczka czyli nie planowałaś ciąży? czy starałaś się tak długo, że aż się udało?

Nowe ciężarówki witamy w naszym gronie:)

Hej dziewczyny,
ja dzisiaj po Beta HCG i wyszło 2034 :) czyli chyba 6 tydzień o ile dobrze interpretuje wyniki :) w pt mam usg

natka90 no właśnie nie wiem kiedy... myślałam, że pod koniec stycznia-początek lutego, ale nie wiem czy to nie za wcześnie?

ikusia no właśnie ja mam 6 latkę w domu, która od kilku lat czeka na rodzeństwo z niecierpliwością :) ale nie mam pojęcia kiedy mogłabym ją poinformować o fakcie, a Ty kiedy córeczce przekażesz?

Dziewczyny czy Was też tak jakby ciągnie w podbrzuszu? to nie jest ból tylko właśnie takie jakby hmmm właśnie ciągnięcie. Powiem Wam, że ja mam mały biust a teraz rośnie w oczach. W pierwszej ciąży też szybko zrobił się podwójny :) Mnie to cieszy:)

reklama
Do góry