Hej babeczki,
u mnie niby 11 tydzień, a mdłości nadal są, senność wieczorem koszmarna, brak sił, ale sobie myślę, że może już niebawem to się skończy...
Ponadto lecę z wagi
Przy moim wzroście 1,73 ważę 57 kg, standardowo 58,5...czuję się jakaś zapadnięta.....
W ogóle włosy mi strasznie wypadają
całkowicie na odwrót niż we wcześniejszych ciążach....
Jak piszecie o wadze w ciąży, w pierwszej i drugiej z 58 kg na 69, przy czym ostatnie 3kg w ostatnim miesiącu
Byłam opuchnięta nawet na buzi....Po Porodzie na drugi dzień ważyłam 60kg...
Odnośnie balsamów, w pierwszej ciąży stosowałam Mustelę - zero rozstępów, w drugiej od Mustelli zrobiło mi się mega uczulenie i zmieniłam na baby dream - rewelacja, lepszy od mustelli i jaka cena
Skład inci lepszy od mustelli
Natka90, między mną, a moją sis też jest 8 lat różnicy, kochamy się nad życie, i nie mamy przed sobą tajemnic, ona jako pierwsza wiedziała o mojej ciąży
Malina2312 ja sobie państwowego nie wyobrażam, no może gdybym była naprawdę zmuszona to tak, ale w tym wypadku kiedy stać mnie na to, wybieram mojego lekarza, co prawda koszt wizyty kosmiczny bo 280 zł, ale nie żałuję żadnego grosza....
Madzialena mój M w pierwszej ciąży tez miał mega obiekcje, w zasadzie nasze zbliżenia skończyły się z chwilą testu
we dwójkę mieliśmy schizy na maksa
Cocca ja też często wyję, hormony u mnie skaczą....U mnie wczoraj spadło 30 cm śniegu
Mała_mi to wypoczywaj aktywnie
Asika82 gratulacje...
Dżejka ja bardzo często chodzę z dziećmi do klubów malucha, bawialni, nie wyobrażam sobie życia bez nich
odchodzi istne szaleństwo
Monika230 ja w pierwszej ciąży też chudłam przeraźliwie, aż lekarz mnie opierniczył
Kołtunek witaj
Ewka84 ja też się boję lata, już to widzę te spuchnięte kostki
w pierwszej ciąży (poród początek sierpnia) to chodziłam w takich starych klapkach bo tylko one dawały radę
Imiona dla dziecka pierwszorzędne
Tulka ja w laboratorium też zostawiłam kupę kasiory...., a niby płacę składki echhhh
Kacha witaj! Osobiście przetestowałam wiele balsamów, z najdroższych firm i najlepszy jak dla mnie jest balsam baby dream, świetnie nawilża brzuch, tworzy doskonałą okluzję...
Viola1988, na pleckach mi się troszkę pojawia zmian, dziwnych zmian...
Jolka6621, u mnie senność na szczęście minęła, ale wieczorem padam na mordkę, a kiedyś mogłam siedzieć do 2 w nocy i rano do pracy