reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Dżejka - o widzisz jak bym czytała swoja historie. Powiedz mi jak ma na imie ta twoja Perła?
An_ulka - moja pierwsza ciaza, pierwszy ginekolog. Mam nadzieje że tacy lekarze wygina i zostaną Ci z powołania. Nasze maluszki urodzą się całe i zdrowe ;)

A moze tak napiszcie jakie imiona macie wybrane dla chłopca? I dla dziewczynki?

Ja mam takie:
Piotruś albo Rayan
Pola albo Leyla
Ktore Wam sie podoba?

Piszcie o waszych ?

reklama
Ja mam Pola Zosia Franek Jas Mikołaj.

dzejka minuta ciszy dziewczyn i moja historia podobna.Wiec teraz uwazam ze nalezy sie ksiazkowa ciaza jak nic:tak:

Z tym smarowaniem to ja nie mam nic sprawdzonego ciagle zmienialam,a rozstepy wyszly mi 3 dni przed porodem i tylko na dole brzucha a przytylam duuzo :no: tez tez juz czuje sie jak bym miala balon w brzuchu.

U nas na razie toczy sie spor.Ale dla dziewczynki mamy wybrane Alicja a dla chlopca jeszcze nic. A mnie sie bardzo podoba Mikołaj, mąż by chciał Krystiana. Generalnie na pewno jeszcze musimy ta sprawe przedyskutowac.

a macie przeczucia co do płci? Mnie się wydaje ze bedzie synek:)

Witam Was dziewczęta:-) Mam nadzieję, że ja też do Was dołączę:) To jest moja trzecia ciąża, w tym dwie poroniłam:( ale teraz jestem pełna wiary, że się uda:) Termin porodu, który sobie wyliczyłam jest na pierwszą połowę września. Do lekarza idę w najbliższą sobotę:)
Gratuluję Wam 2 kreseczek:)

Ostatnia edycja:
Olase, witaj :-)

Dziewczyny nie wiem jak to jest z samolotami, ale czytalam ze najbezpieczniej jest latac od 14 do 27 tygodnia ciazy (warto spytac swojego lekarza prowadzacego). Ja zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy mialam w planach lot samolotem sama z synkiem do tesciow, ale zrezygnuje.. Poczekam do tego 14 tygodnia.

reklama
Olasec witaj :)
Ja mam tez przeczucie na synka.Albo nadzieje :)
Shisha ja w sumie nie lecialam w ciazy,ale kolezanka mieszka w szkocji i kiedy w pierwszej i drugiej ciazy byla to okolo8 tc przylatywala do polski do gin bo tam wszystko naturze do 12 tc zostawiaja.Obie dziewczynki zdrowe ciaze donoszone bez komplikacji.

Do góry