reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Anula, ja też bym tak zrobiła na Twoim miejscu. Trzymam kciuki! Daj znać co i jak.

Ja dziś jadę do pracy. Czeka mnie spotkanie w salce konferencyjnej na 3 piętrze. W budynku nie ma windy. Nie wiem jak tam wlezę.:(

Anulka - przykro mi i nie poddawaj się! Następnym razem na pewno się uda!

Anula - trzymam kciuki, żeby na IP Cię uspokoili i zapewnili, że z maleństwem jest wszystko w porządku. Napisz jak wrócisz jak Wam poszło!

anu_lka Trzymaj się Kochana!!! Nawet nie wiem co napisać, jest mi tak bardzo przykro!

Anula trzymam kciuki za Was!

Mnie wczoraj wieczorem bolał bardzo brzuch, ale myślę, że to może skutek dość ciężkiego jedzenia (urodziny mojej babci, a wiadomo jak babcie gotują ;) )
Ale dzisiaj mam wizytę u gin, więc mam nadzieję, że w końcu coś się dowiem.

reklama
anu_lka- bardzo mi przykro :( trzymaj się i nie poddawaj się :**

MałaMi1984- moim lekarzem jest dr. Leszek Wołowiec, pracuję w szpitalu na Kościuszki i tam też będę rodziła. A kto jest Twoim lekarzem i w którym szpitalu chcesz rodzić ?

Do góry