reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Bardzo jestem ciekawa Anuli wizyty. Wykupiłam sobie ten pakiet medyczny, dziś mam wizytę od razu, więc zobaczymy co i jak.
Tak się tylko zastanawiam, czy częste USG nie zaszkodzi. Bo miałam w czwartek i dziś będzie. Nic lekarzowi nie będę mówiła, żeby nie sugerować diagnozy. Zobaczę, co powie.

reklama
Dziewczyny leze na oddziale. USG wieczorem - bo awaria :/// ale po badaniu szyjki stwierdzono rankę ktore moze byc zrodlem problemów- uzywalam aplikatora do luteiny a szyjka jest bardzo rozpulchniona. Niemniej mam sie nie stresowac i czekać jak serwis maszynę naprawi. Troche mam emocjonalną huśtawkę juz logicznie wytlumaczony problem (od ponad tygodnia 2xdziennie draznilam sobie ta szyjke i sie dziwilam ze plamie) ale z drugiej strony uspokoje sie jak Dzidzie na monitorze ujrzę.

An_ulka- przykro mi bardzo :-( na prawdę Ci współczuję. Oby następnym razem było ok!

Anula- tylko jedno usg mają w szpitalu? :eek: trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!

Gosunia1993 moim lekarzem jest dr Sławomir Rogula i też będę rodziła na Kościuszki - tam też leżałam całkiem niedawno 6 dni, moim zdaniem dr Wołowiec jest b dobrym lekarzem - dzięki niemu moja znajoma zaszła w ciążę, a dr Rogula prowadził moją 1 ciążę - więc jest szansa że spotkamy się na oddziale - ja mam termin na 11.09 a Ty?

An-ulka- bardzo mi przykro, że to Cię spotkało. Jestem z Tobą i przytulam :(

Anula- trzymam kciuki z całych sił!!!

A ja jestem juz na nowym mieszkaniu, ale jeszcze nie ogarnęliśmy się, bo czekamy na meble, które nie wiadomo kiedy będą. No ale trudno, ważne, że graty wszystkie przewiezione. Nie przeniosłam jeszcze netu i myślałam, że nie podłącze się tutaj na razie, ale okazało się, że jakieś dostępne wi-fi bylo bez hasła, to korzystam i piszę:-)

Dziewczyny wiem, że nie powinnam pracowac na nocki, w pracy o mojej ciąży już wiedzą, ale kierowniczka powiedziała, że nie chce żadnego zaświadczenia, bo nie są w stanie dostodowac mi stanowiska, więc od razu mam iśc na l4. A teraz jeszcze zaraziłam się jakims choróbskiem od siostrzeńca i kicham i prycham dalej niż widzę. Sam katar na razie mnie męczy, więc jutro trzeba będzie iśc do pracy.:-(

MałaMi1984- ja mam termin na 12.09 :D no może się spotkamy hehe :) tylko że to jest data z usg bo ja tak w ogóle to mam policystyczne jajniki i ostatnia miesiączkę miałam od 3.listopada do 25.listopada i lekarz nie jest w stanie określić z OM terminu. Mój lekarz powiedział, że oszukałam przeznaczenie heheh bo jeszcze tego 25 listopada bylam na wizycie i mialam usg i na usg bylo widac jajniki całe wypełnione pustymi pęcherzykami :D i każdy lekarz mi mówił że będę musiała się długo starać żeby zajść w ciążę a tu taka niespodzianka i to za pierwszym razem :D Więc jak się termin nie zmieni to bardzo możliwe, że się spotkamy :)

reklama
Gosiunia ano widzisz ja też mam PCOS - brałam tabsy anty i zaraz po odstawieniu gooooooooooolllllllllllllllll!!!! hehehehe :) ja jutro mam usg w szpitalu - zobaczę jak moja niunia rośnie :D już się doczekać nie mogę jutrzejszego dnia :D mam nadzieje ze ani moje ani Twoje maleństwo nie będzie się śpieszyć na świat :D

Do góry