No więc zacznę od tego że się nie wyspałam...boli mnie między nogami jak bym 3 dni leżała w rozkroku do seksu.. tak jak by zakwasy ale to nie zakwasy...jak chodzę jest lepiej, do tego biodra też bolą, w nocy najgorzej bo człowiek zastany i stękam jak stara baba...
sikanie nawet tak nie męczy.. odpukać dwa dni nie miałam zgagi, brzuszek może ciut niżej choć sama nie wiem, na pewno dalej mam parcie na ''drugie danie'' więc pewnie Jaś coraz niżej. Bóle jak na @ już nie trwają po 2h tylko np 10-15 minut i są mocniejsze i częściej..
co do rozpakowywania no ja w dwupaku... Ale miałam sen że nasza milusia urodziła, że Elena miała takie śliczne czarne włoski i że milusia męża podczas porodu pogryzła!
no i miała rano skurcze co 6-8minut i się póki co nie odzywa więc może się już tulą
drugi sen to mój poród, błyskawiczny i pamiętam że Jaś miał 52 cm i 3100ważył.. szkoda że to sen
pycia17 jak na usg ?
co do ubrań to pewnie ze szpitala wyjdę w ciążowych bo wygodnie luźno itp. a ostatnio mierzyłam spodnie sprzed ciąży to spokojnie wchodzę tylko wiadomo na brzuchu nie zapnę na chwilę obecną..
tulka to trzymam kciuki żeby ginusia przepowiednia się sprawdziła
aneta widzę że wicie gniazda dopadło i Ciebie
jak Ci się chce robić te pierogi! weź no mnie zaproś albo wyślij trochę
super że gbs ujemny
jolka ja pokrzywe też piję bo stopy mam jak balony ale nic nie daje
już nogi w górze trzymałam i w ogóle i nic.
paulus trzymam kciuki żeby lekarka miała rację
byś tuliła już swoje maleństwo!