engacka
Fanka BB :)
Paulus ja mam ten tinylove, wizualnie super, bujaczek przetestowała już córka, a "łóżeczko" czeka na Eryka. Wydaje mi się, że warto kupić dla mnie idealne rozwiązanie, bo mam piętrowy dom i na parterze "centrum dowodzenia", mąż odsypia nocki w dzień, więc mały będzie ze mną na dole. A koszyk bałam się kupić, bo każdy który oglądałam miał mało stabilny stelaż, a przy 3 letnim starszaku to trochę istotne
Kurde, pare dni temu robiłam zakupy i musialam kupić białe wytrawne wino (było w przepisie na obiad i wydaje się dość istotne + alko wiadomo wyparuje podczas gotowania). Ale tak leży to wino od 3 dni i woła do mnie. Taka mam ochotęęę chociaż łyczka wziąć, dżiiiiiz. Ale co mi po łyczku, tylko smaki większe się włączą. Ech
Kurde, pare dni temu robiłam zakupy i musialam kupić białe wytrawne wino (było w przepisie na obiad i wydaje się dość istotne + alko wiadomo wyparuje podczas gotowania). Ale tak leży to wino od 3 dni i woła do mnie. Taka mam ochotęęę chociaż łyczka wziąć, dżiiiiiz. Ale co mi po łyczku, tylko smaki większe się włączą. Ech
Ostatnia edycja: