Lady Agnes czyli nie jestem sama. Te skurcze są tak mylące, że nie wiem czy dam radę je odróżnić wszystkie kobitki z którymi rozmawiałam twierdza, że tego nie da się nie poznać, że boli okropnie no, ale każda z nas przechodzi to inaczej i co jesli beda mnie słabiutko boleć? nie rozpoznam;p mam nadzieje, ze wody odejdą, szybko na porodówkę i do dzieła! chwila moment i po sprawie A moje maleństwo wierci się bardziej w dzień, w nocy zazwyczaj śpię, chyba że łapią mnie skurcze albo ból pleców to nie mogę zasnąc, ale raczej malutka w nocy śpi
reklama
Ale dziewczyny sie stresuje. Kazdy sygnal ciala wyslu****e. To jest straszne ( skurcze sie pojawiają ale nieregularne i wydaje mi sie ze malo bolesne. Uszczypniecie wedlug mnie. Chyba ze naprawde mam tak wysoki próg bólu. Bo takie stwierdzenie uslyszalam u dentystki.
Boje sie nocek w szpitalu w ogole brzydze. Mam jakis uraz.
I sama sie nakrecam...
Boje sie nocek w szpitalu w ogole brzydze. Mam jakis uraz.
I sama sie nakrecam...
Ja tak samo okropnie się stresuje i boję, bo nie wiem co mnie czeka.okropieństwo, nie wiedzieć na co się przygotować Chciałbym być juz po tym wszystkim..a najlepiej to w domku z maleństwem i nie przejmować się niczym w sumie to pewnie każda by tak już chciała
Jolka6621
Fanka BB :)
Spokojnie, skurcze mogą być, ale porodowe, te właściwe, są bardzo bolesne. Nie ma szans ich przegapić ;-) Pauluss- może spróbuj się czymś zająć, oglądnąć tv, gdzieś się przejść lub kąpiel ciepłą sobie zrób. Jeśli to te właściwe, to po ciepłym prysznicu/kąpieli się nasilą.
No u mnie trochę lipa z tymi opuchnięciami- nic mi nie zeszło po tej pokrzywie, nawet mam wrażenie, że mniej sikam, a jeśli nie zejdzie przynajmniej połowa do wieczora, to wiem, że ciśnienie mi znów skoczy :-(
To co? Milusia na porodówce? Bo jakoś tak milczy od rana :-)
No u mnie trochę lipa z tymi opuchnięciami- nic mi nie zeszło po tej pokrzywie, nawet mam wrażenie, że mniej sikam, a jeśli nie zejdzie przynajmniej połowa do wieczora, to wiem, że ciśnienie mi znów skoczy :-(
To co? Milusia na porodówce? Bo jakoś tak milczy od rana :-)
Nikola28 termin maam na 8 wrzesnia z okresu i usg. Ale z pierwszy usg ktorego robilam wyszlo na 2-3'wrzesien.
Ewka84 skurcze sa nieregularne ale trwaja od samego rana. Ale one sa malo bolesne czuuje twardosc brzucha i ciagniecie na dole
Ewka84 skurcze sa nieregularne ale trwaja od samego rana. Ale one sa malo bolesne czuuje twardosc brzucha i ciagniecie na dole
reklama
ja tak samo uważam, że porodu się nie da przegapić. miałam skurcze całą ciążę niektórze bardzo bolesne ale jak zaczeły się porodowe to oczy z orbit i myślałam , że wyskocze z okna chwilami... naprawdę różnią się przepowiadające od porodowych
powodzenia dziewczyny i czekamy na więści
zmykam bo smyk się budzi!
powodzenia dziewczyny i czekamy na więści
zmykam bo smyk się budzi!