reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Hej,Motylek ogromne gratulacje :)

My wczoraj u tesciow bylismy. Tradycyjnie na chwile.. a sie okazlo sie zaly dzien nas nie bylo w domu, bo najpierw do Rucianej Nidy ( czy Rucianego??) potem do tesciow, tam "chwile" , obiad i do domu. wzielam ciuchy po mlodym od siostry Ł i dodatkowo dla Blanki. Kuźwa ile ja tego mam.. smialo moglabym blizniaki ubrac bez czestego prania ;) Mowilam dla Ł ze ta szafa ktorą kupilam jest za mala ;)

Skurcze sie uspokoiły.. tyle ten bol krocza. czasami mija.. i wtedy zapominam ze chwile temu bolalo i sadze ze ja wcale w ciązy nie jestem.. az do momentu nastepnego bolu. Po za tym moj hemoroid sie obudzil. no niemial kiedy....

reklama
O 6 żadne mam a teraz jak się obudziłam to znowu boli. Masakra takie marudzenie człowiek nie wie co ma ze sobą zrobić.

Motylek- ogromne gratulacje! :-) super, że tak sprawnie poszło!

Chyba taka ta noc dzisiaj fatalna....spałam może 2h, głowa ciągle boli, ciśnienie ok, brzuch boli, liczę na sen kolo południa, jak młody padnie :confused2: a kawa nic nie daje...pełnia na nas działa, tylko nie tak jak trzeba :-p

Ewka dzieki:-) jakos zasnelam ale ciagle budze sie z bolem glowy:-\

Tren to jest szansa ze Blanka Cie slucha i czeka na rozpoczecie roku braci w brzuchu:-)

Jolka to mam nadzieje ze mlody Ci sie pozwoli zdrzemnac:-)

Jezuuuuuuuu.. zabije tego swego meza. serio... niech on lepiej juz jedzie do pracy i nie podnosi mi cisnienia. No imbecyl, cham, kretyn, duren, dure i duren. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. alez mam ochote mu z kopa w twarz dac. Zebym tylko dala rade tak wysoko noge zadrzec.

Hej dziewczyny
Tren a co ci chłop zrobił ?

Gosiunia gratki

Zazdroszcze rozpakowanym dziewczynom że już po ale mają super, a upal u nas sięga zenitu, mam dość po prostu.
Co do skurczy mnie codziennie mniejsze lub większe męczą próbuje sobie tłumaczyć że może poród będzie szybszy, by nie zwariować, ehh

Motylek, Gosiunia - ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! dużo zdrówka dla Was

My wróciliśmy ze spacerku i zajadam arbuza :) M ze starszakiem wychodzą zaraz a ja zostaje z młodym na posterunku.
Miłego dnia i czekamy na dalsze porody :)

reklama
Gratulacje dla Gosiuni i Igorka :)

Wy wszystkie narzekacie na pełnię i kiepska noc a ja spałam dziś jak zabita. Żadnych boli ani skurczy, jak położyłam się koło 23 tak spałam do 9....

Do góry