reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Hej,Motylek ogromne gratulacje :)

My wczoraj u tesciow bylismy. Tradycyjnie na chwile.. a sie okazlo sie zaly dzien nas nie bylo w domu, bo najpierw do Rucianej Nidy ( czy Rucianego??) potem do tesciow, tam "chwile" , obiad i do domu. wzielam ciuchy po mlodym od siostry Ł i dodatkowo dla Blanki. Kuźwa ile ja tego mam.. smialo moglabym blizniaki ubrac bez czestego prania ;) Mowilam dla Ł ze ta szafa ktorą kupilam jest za mala ;)

Skurcze sie uspokoiły.. tyle ten bol krocza. czasami mija.. i wtedy zapominam ze chwile temu bolalo i sadze ze ja wcale w ciązy nie jestem.. az do momentu nastepnego bolu. Po za tym moj hemoroid sie obudzil. no niemial kiedy....

reklama
O 6 żadne mam a teraz jak się obudziłam to znowu boli. Masakra takie marudzenie człowiek nie wie co ma ze sobą zrobić.

Motylek- ogromne gratulacje! :-) super, że tak sprawnie poszło!

Chyba taka ta noc dzisiaj fatalna....spałam może 2h, głowa ciągle boli, ciśnienie ok, brzuch boli, liczę na sen kolo południa, jak młody padnie :confused2: a kawa nic nie daje...pełnia na nas działa, tylko nie tak jak trzeba :-p

Ewka dzieki:-) jakos zasnelam ale ciagle budze sie z bolem glowy:-\

Tren to jest szansa ze Blanka Cie slucha i czeka na rozpoczecie roku braci w brzuchu:-)

Jolka to mam nadzieje ze mlody Ci sie pozwoli zdrzemnac:-)

Jezuuuuuuuu.. zabije tego swego meza. serio... niech on lepiej juz jedzie do pracy i nie podnosi mi cisnienia. No imbecyl, cham, kretyn, duren, dure i duren. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. alez mam ochote mu z kopa w twarz dac. Zebym tylko dala rade tak wysoko noge zadrzec.

Hej dziewczyny
Tren a co ci chłop zrobił ?

Gosiunia gratki

Zazdroszcze rozpakowanym dziewczynom że już po ale mają super, a upal u nas sięga zenitu, mam dość po prostu.
Co do skurczy mnie codziennie mniejsze lub większe męczą próbuje sobie tłumaczyć że może poród będzie szybszy, by nie zwariować, ehh

Motylek, Gosiunia - ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! dużo zdrówka dla Was

My wróciliśmy ze spacerku i zajadam arbuza :) M ze starszakiem wychodzą zaraz a ja zostaje z młodym na posterunku.
Miłego dnia i czekamy na dalsze porody :)

reklama
Gratulacje dla Gosiuni i Igorka :)

Wy wszystkie narzekacie na pełnię i kiepska noc a ja spałam dziś jak zabita. Żadnych boli ani skurczy, jak położyłam się koło 23 tak spałam do 9....

Do góry