Tren no właśnie u nas w Toruniu porażka, caly czas gorąco. My bylismy dzis w Ciechocinku, nieopodal Torunia i tam przy tezniach, gdzie leciala woda bylo w miare przyjemnie, ale to tylko w cieniu..Dobrze że dzisiaj chociaż wialo W Toruniu na odkrytym basenie też średnio, bo zero cienia. W samej lampie ten basen, no ale innego nie ma. Jedynie jakieś fontanny i parki z wodą zostają
OtoKika ja właśnie tak myslalam że mój Jasiu raczej będzie duży i ciuszki głównie na 62 mam, na 56 głównie używane po koleżankach, nowych prawie wcale na ten rozmiar nie kupowałam. Ogolnie dalej jestem w trakcie prania i prasowania, układania ciuszkow do szuflady i się zastanawiam czy się polapie w co tego szkraba ubierać, tyle tego mam i w ogóle
OtoKika ja właśnie tak myslalam że mój Jasiu raczej będzie duży i ciuszki głównie na 62 mam, na 56 głównie używane po koleżankach, nowych prawie wcale na ten rozmiar nie kupowałam. Ogolnie dalej jestem w trakcie prania i prasowania, układania ciuszkow do szuflady i się zastanawiam czy się polapie w co tego szkraba ubierać, tyle tego mam i w ogóle