reklama
maggie2205
Fan(ka)
Anula Alicja jest prześliczna, gratuluję Ci tego cudu jeszcze raz :-) no i super że tak szybko doszłas do siebie oby każda z nas też tak miło poród wspominała
Tren udanej wyprawy do torunia:-)
Anula super ze idziecie do domu:-) nawet dlugo nie posiedzialyscie w szpitalu:-) to we wrzesniu smigasz na spacerki:-) odzywaj sie do nas:*
Gosiamat wedlug tego artykulu co wrzucilam to tam napisali ze tylko maz z dowodem i aktem slubu i ze pesel jest nadawany automatycznie...ciekawe jak to wyglada faktycznie. W poniedzialek zadzwonie do katowic do um i zapytam dzieki:*
nooo zwierz.sie dal dzisiaj wyspac do 10
Obiad na dzisiaj juz mamy,potem moze jakis spacer:-):-)
Anula super ze idziecie do domu:-) nawet dlugo nie posiedzialyscie w szpitalu:-) to we wrzesniu smigasz na spacerki:-) odzywaj sie do nas:*
Gosiamat wedlug tego artykulu co wrzucilam to tam napisali ze tylko maz z dowodem i aktem slubu i ze pesel jest nadawany automatycznie...ciekawe jak to wyglada faktycznie. W poniedzialek zadzwonie do katowic do um i zapytam dzieki:*
nooo zwierz.sie dal dzisiaj wyspac do 10
Obiad na dzisiaj juz mamy,potem moze jakis spacer:-):-)
maggie2205
Fan(ka)
U nas własnie przepadało, ale się cieszę, jest osiemnascie stopni normalnie cud miod malina :-) nie myslałam ze kiedykolwiek będe sie tak cieszyc z tego deszczu jak dzisiaj
Olasec
Fanka BB :)
To i u nas w Krakowie ogromna burza. Leje, że świata nie widać i grzmi i pioruny walą. Mimo, że bardzo się boję burzy to cieszę się, że będzie ochłodzenie :-)
reklama
atagaa
Zaangażowana w BB
W Norwegii tez niebo zachmurzone i zaraz pewnie popada a miałam ambitny plan wynurzenia się choć na chwilę z domu ... Chyba mi już nie pisane