reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Anula Alicja jest prześliczna, gratuluję Ci tego cudu jeszcze raz :-) no i super że tak szybko doszłas do siebie oby każda z nas też tak miło poród wspominała

Tren udanej wyprawy do torunia:-)

Anula super ze idziecie do domu:-) nawet dlugo nie posiedzialyscie w szpitalu:-) to we wrzesniu smigasz na spacerki:-) odzywaj sie do nas:*

Gosiamat wedlug tego artykulu co wrzucilam to tam napisali ze tylko maz z dowodem i aktem slubu i ze pesel jest nadawany automatycznie...ciekawe jak to wyglada faktycznie. W poniedzialek zadzwonie do katowic do um i zapytam :) dzieki:*

nooo zwierz.sie dal dzisiaj wyspac do 10:D
Obiad na dzisiaj juz mamy,potem moze jakis spacer:-):-)

U nas własnie przepadało, ale się cieszę, jest osiemnascie stopni normalnie cud miod malina :-) nie myslałam ze kiedykolwiek będe sie tak cieszyc z tego deszczu jak dzisiaj

Nie ma co się dziwić, chyba każdy czeka na deszcz..u nas w ogóle się nie zapowiada. Trawa zasiana a wyrosnąć nie chce, przez te spiekoty.

Ostatnia edycja:
zapraszam do Sosnowca u nas grzmi i pada już dobre 40 minut:) chłodek wiewa do domu.. w końcu przyjemnie. :)

fakt spacer by się przydał bo przez to siedzenie w domu myślałam że wczoraj nie dojdę a tak nie wiele w sumie przeszłam..;/

reklama
Do góry