Witam, was kochane, napisałam już wcześniej wiadomość ale ją utraciłam
jestem Patrycja jestem w ciąży w 6 tyg prawdopodobnie to już 6 tydz lekarz tak twierdzi po rozmiarze zarodka
jest to moja pierwsza ciąża, niby wiek 27 lat to idealny dla ciąży ale ja i tak sie obawiam, walczę z nerwicą, na razie odstawiłam moje leki dla dobra dziecka. Od samego początku ciąży czułam, że chyba okresu to nie dostanę ;p o ciąży dowiedziałam się 15 stycznia, z mężem jesteśmy małżeństwem prawie od 4 lat, na tym etapie ciąży nie mówiliśmy nikomu z rodziny o moim stanie, w kolejny weekend zamierzamy o tym powiedzieć mojej mamie, od samego początku męczy mnie osłabienie, jeszcze byłam przeziębiona i staram się domowymi sposobami do leczyc Czy któraś z was ma stwierdzoną nerwicę? Osttanio w tramwaju oblały mnie takie zimne poty, myślałam że zaraz stracę przytomność
mąż stwierdził, że momentami jestem strasznie czepliwa i niemiła, na tym etapie ciąży burza hormonów to chyba jeszcze nie występuję. To moja pierwsza ciąża, kochane moje pracujecie zawodowo?? jeżeli z któraś z was urodziła już szkraba, tak to do którego miesiąca najbezpieczniej pracować?? Słabo się czuje a jutro do pracy, jak byłam u lekarza to on powtarzał kilka razy ciąża to nie choroba, należy pracować... co o tym sądzicie??