reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
dzięki dziewczyny za rady:) niestety domowe sposoby nie pomagają :( nie męczy mnie jakoś bardzo, ale czasami usnąć wieczorem nie mogę...
dzisiaj nigdzie nie wychodziłam ale jutro się wybieram na zakupy więc odwiedzę aptekę :)

milusia super od teraz zwracam się do Ciebie Karolina! :D co do cofania.. czasami mi się cofnie.. mam wtedy wrażenie że mi gardło wypali;/ wstrętne uczucie!!

tren o matko...to ja chyba zapadnę się pod ziemię.. żeby uniknąć wiekszego wstydu to decyduję się na lewatywę przed porodem

maggie super że u maluszka wszystko ok:) spróbuj straszemu znaleźć może jakieś zajęcie

słodkim dziewczyną współczuję.. biedne odliczacie dni do porodu i normalnego jedzenia... już nie długo

kołtunek jak wizyta??

anula co u ciebie??

dżejka
jak skurcze ?uspokoiły się?

lalki, Aali_ jak u Was? jak znosicie upały?

Fajnie się macie lasencje, że po porodzie kulinarnie poszalejecie:) U mnie niestety cukrzyca sprzed ciąży więc diety ciąg dalszy będzie. Jednak jak nie byłam w ciąży cukry mi mniej szalały i mogłam sobie pozwolić na małe co nie co.

Witajcie, poczytuje sobie Was regularnie ale jakoś weny brak na pisanie. Zaciskam nóżki bo wizyta dopiero za 4 tyg. Biore cały czas baterie leków i żadne skurcze mnie jeszcze nie dopadają - na szczęście :) tylko ta bezsenność ... Generalnie wszystko ok. Wypoczywam na codzień pod parasolem na działce. Moje cukry ostatnio wyraźnie sie stabilizują i zmniejszam insu ale to na tym etapie podobno normalne.

Torby jakby co do szpitala spakowane ;) leci juz 35 tc wiec coraz bezpieczniej ;))

Kahadla mnie lewatywa to jakis kosmos. Pamietam ze jak zaczelam rodzic F to jej nie mialam. we wtorek jadlam sniadanie ( szpitalne ) , a wody odeszly ok 12. i stwierdzili ze ie trzeba.
z O .. jadlam kolacje lekką, do szpitala pojechalam z rana. na wszelki wypadek czopków uzylam... bo w zyciu bym sie nie zgodzila zeby mi jakas obca baba przy odbycie majstrowala.

U mnie niespania nocnego ciąg dalszy. wstalam o polnocy na siku... i do 3 czekalam az zasne.

Mysliscie, że ta bezsenność to hartowanie organizmu przed przejściem dzieci na świat? Ja marze, żeby chociaż 3 godziny ciagniem spać a tu doopa bo ciągle siku albo skurcze i trzeba łazić po domu. I jeszcze te zasrane upały, które też mnie wykańczaja :-(

Cześć Dziewczyny.
Przez te cudowne upały, które dotarły nawet na pomorze wróciłam znad jeziora bo już nie dawałam rady. Tak napuchłam i tak zatęskniłam za moim domem i wentylatorem, że skróciliśmy wyjazd. Koniec podróżowania. i chyba koniec spania- także rozumiem Was TRen i Olasec, bo ja też w nocy dreptałam po mieszkaniu.
Anula też widzę od rana na nogach.
Czytałam Wam na bieżąco, ale nie dam rady odpisać wszystkim. Od dziś siedzę w domu to się poprawię:)
Idę za chwilę do sklepu i siedzę w domu do wieczora. U mnie już 28 st. Tylko jak ja utrzymam w domu mojego 4 latka. ehh...to będzie ciężki dzień. Tym bardziej, że nie ma mojego męża przez 2 dni.
Mam już skończone 36 tygodni, leci 37 i mam niezłego stracha przed porodem. Z jednej strony chciałabym urodzić przed terminem, a drugiej to aż strach. Co dzień to inne podejście. Ciekawe, która z nas rozpakuje się jako pierwsza.

ale ciepło.... rozpływam się....
Iwon - ja też leży przy wiatraku.... ufff takie upłały to chyba najlepiej w domku.

Na wizycie ok, szyjka miękka, blizna trzyma, szykuje się mały klocek z USG waga 3.200 kg. Dr mówiła, że po wielkości brzucha widać, że już ponad 3 kg malucha jest :) Wizyty mam teraz co 7 dni i będę na KTG chodzić od przyszłego tygodnia również co tydzień

Dziewczyny na diecie trzymajcie się i jeszcze chwila i będzie jeść kluski i pizze :)

Trzymajcie się w te upały

Hej dziewczyny, ja także przy wentylatorze od rana, końca upałów niestety nie widać :-(

Kołtunek gratki wizyty dużego masz synusia w brzuszku

Kurcze jak piszecie o bezsenności to ja mogę spać spać i spać, nic mi nie przeszkadza ...
U mnie na szybszy poród się nie szykuje, lekarz mówi ze w sierpniu nie urodzę

reklama
mój mąż wział urlop i zajmuje się starszakiem bo już miał dość siedzenia w domu ze mna... nudziło mu się bardzo

zostało mi 21 dni do terminu cc .... jejku :)

Ostatnia edycja:
Do góry