kaha91 oj śpie śpię
korzystam! a co do koleżanki to ja bym jej parę słów powiedziała! no głupia czy co? moja jedna znajoma co mnie widziała to z tekstem : "żeby tylko Ci się zdrowe urodziło to dziecko" i tak za każdym razem i się wpieniłam i jej powiedziałam że jak ma tak mówić w kółko to niech ryja zamknie bo ja nie myślę o tym czy ono będzie chore czy zdrowe bo wiem co mi lekarz mówi że ciąża przebiega książkowo, że z małą jest wszystko rewelacyjnie itd. i powiedziałam że ja chorób nie wymyslam mojemu dziecku i nie życzę sobie by ona cały czas podważała fakt czy mała urodzi się zdowa... od tego czasu takich tekstów nie ma...
TRen oj Kochana!!! mam identycznie! wczoraj kupiłam kawałek sernika! Boże drogi - myślałam że orgazmu dostane
wpieprzałam jak dzikus! i zmierzyłam po tym cukier 102
no wiecie co! myślałam że z radości pójde i zjem drugie tyle haha
Anula09 zawsze na czczo mam przekroczone 90, po prostu zawsze! nie ważne czy zjem kolacje o 18 czy o 21 i tak mam za dużo! później po śniadaniu mam w normie ale ledwo co sie trzymam bo wychodzi 119 albo 117. po obiedzie mam zawsze ok i po kolacji znów wysokie :/
Klaudixxon dobrze ze same nie jesteśmy z tymi cukrami! jak wiem ,że wy tez tak walczycie z nimi to sie pocieszam! mi tez opiernicz dawają za małe przekroczenie!
Mamuska41 raz miałam 130 i już mi sie dostało! Też jestem w wielkim szoku że masz tak wysokie wartości!
Jolka6621 wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
my za 2 tygodnie też mamy 3 rocznicę
kołtunek właśnie! czapka! ja się kompletnie nie znam na tym jaki rozmiar haha ostatnio mi się jedna spodobała i się pytam babki a ona że to tak na roczek hahaha
Mi dziś od rana przyszła paczka z potrzebnymi rzeczami
Zobacz załącznik 20150729_110947.jpg
A tak mała się dziś wypina
Zobacz załącznik 20150729_113921.jpg