reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

hej dziewczyny, my na wyjeździe u dziadków - 4 dzieciaków i ja z dziadkami. Jest ciężko ich ogarnąć, ale w domu też szkoda siedzieć jak można nad jeziorem trochę pobyć.
Mały za to jakoś bardziej się tutaj rusza niż w domu więc jestem spokojna :)

reklama
Lalki moja też czasami tak się właśnie wypina
Ale mam dzisiaj dzień jakaś taka słaba i śpiąca jestem, zazdroszcze Wam ogromnie tego spania u mnie nie ma szans nawet na pięc minut leżenia czy drzemki kiedy mały w domu cały czas, na dodatek znów go cos złapało

Motylek kciuki zaciśnięte

Hej dziewczyny, do dzisiaj jest promocja w InterMarche. Litrowy płyn do prania JELP za 26,99 i gratis litrowy płyn do płukania JELP. Odezwe się później z komputera bo dotyk w tel psikusy robi :(

Załączniki

• 1438169774456.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 47
Witam się i ja z mojego centrum dowodzenia czyli łóżka :)
Byłam dziś na pobraniu tego gbsu... a teraz leniu****e
Mi cukry oszalały ostatnio te na czczo, nie wiem co robię źle ale od 4 dni mam powyżej 100. A wcześniej było wszystko ok...

Lalki mój brzuch często tak wygląda ;) niestety takie wypinanie bywa też bolesne...

Motylek kciuki zaciśnięte &&&&

Ja wizytuje jutro, tez mam trochę stracha co z moja szyjka..

Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek :)

ja czapeczke dla cory mam taką 0-3 m-ce :) srednio bobas obwod glowki ma 35 cm. ( przynajmniej moje mialy taki ), i pierwsza czapeczka pasowala na ok 2 m-ce. Takich po kąpieli niemam. przy chlopcach nie uzywalam. i teraz nie bede. Jak czapeczka ktorą mam bedzie za cienka to kaptur w kombinezoniku jest, w fiteliku pokrowiec. morozów przecize nie bedzie zeby szalec z czapą na baranie.

Zastanawiam sie czy znowu trafie na lamentująca wiedzme ze ubranko jest zle. Bo nie pajacyk tylko bodym bo nie spioszki tylko spodenki, bo nie tak zapinane.. z O tak mialam. to powiedzialam pindzie ze sama swoje dziecko ubiore i ch.. jej do tego w czym ono bedzie. Moj bobas i ja decyduje jakie ubrania ma.. do jego 10 urodzin co najmniej. To sie obruszyla ze ja taka mloda a zero szacunku. Wiec jej odpowiedzialam ze przyklad idzie z gory.. z kogo mam brac jak wokół same suki :)

ja chyba zaraz zasne. czuje sie jakby mnie coś przezulo, wyplulo i rozjechało. 2 kawy wypite, wstalam ok 8... n siku w nocy i dziwo wcale nie wstawalam a mam wrazenie ze ja calą noc na bylam a nogach.

Ostatnia edycja:
reklama
motylek1985 dawaj znać jak i co tam :)
kaha91 z grubsza mam... brakuje mi kosmetyków, czapeczek, szlafroka dla siebie, pampersów i nie wiem czego jeszcze :p
aneta1991 ja akurat miałam telefon w ręku :) więc mi się udało bo czest też nie zdążałam :D ja to mam wrażenie że mam za mały brzuch i mała sie tam nie mieści... spróbuj termoforem ale tylko w górnej częsci pleców... żeby nie na wysokości brzucha...
matosia zazdroszcze jeziorka... :(
maggie2205 fajne uczucie z tym wypinaniem nie? :D zdrówka dla małego!
Aali_ ja pranie robie w proszku z Loveli a płyn do płukania mam normalny... taki jak my używamy ale żeby zapach nie był intensywny... chce żeby mała czuła ten sam zapach co u nas...
Lady Agnes a mnie właśnie jakoś to nie boli... jak już to boli jak nogi gdzies zapląta w żebra :)
TRen to też kupię na 36 cm :) ja to nawet dokładnie nie wiem co mam wziąć na ubranie małej :) śpij jak masz ochotę !

Moje drogie zrobiłam dziś kolejne 2 prania :D zostały mi jeszcze 2 :)
a tak z grubsza wygląda pokoik małej... jeszcze brakuje paru rzeczy ale to będę dodawać zdjęcia jak będzie zrobione :) aktualny stan wygląda tak:

Zobacz załącznik 20150729_133101.jpg
Zobacz załącznik 20150729_133134.jpg
Zobacz załącznik 20150729_134157.jpg

tutaj rzeczy rzuciłam do wyprasowania ale mam poduszki takie same jak kocyk małej :)
Zobacz załącznik 20150729_140058.jpg

Doczekać się już małej nie mogę :D

f2w3rjjgovuqvn1k.png

Załączniki

• 20150729_133101.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 74
  • 20150729_133134.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 72
  • 20150729_134157.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 66
  • 20150729_140058.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 71