reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

hej dziewczyny, my na wyjeździe u dziadków - 4 dzieciaków i ja z dziadkami. Jest ciężko ich ogarnąć, ale w domu też szkoda siedzieć jak można nad jeziorem trochę pobyć.
Mały za to jakoś bardziej się tutaj rusza niż w domu więc jestem spokojna :)

reklama
Lalki moja też czasami tak się właśnie wypina
Ale mam dzisiaj dzień jakaś taka słaba i śpiąca jestem, zazdroszcze Wam ogromnie tego spania u mnie nie ma szans nawet na pięc minut leżenia czy drzemki kiedy mały w domu cały czas, na dodatek znów go cos złapało

Motylek kciuki zaciśnięte

Hej dziewczyny, do dzisiaj jest promocja w InterMarche. Litrowy płyn do prania JELP za 26,99 i gratis litrowy płyn do płukania JELP. Odezwe się później z komputera bo dotyk w tel psikusy robi :(

Załączniki

• 1438169774456.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 45
Witam się i ja z mojego centrum dowodzenia czyli łóżka :)
Byłam dziś na pobraniu tego gbsu... a teraz leniu****e
Mi cukry oszalały ostatnio te na czczo, nie wiem co robię źle ale od 4 dni mam powyżej 100. A wcześniej było wszystko ok...

Lalki mój brzuch często tak wygląda ;) niestety takie wypinanie bywa też bolesne...

Motylek kciuki zaciśnięte &&&&

Ja wizytuje jutro, tez mam trochę stracha co z moja szyjka..

Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek :)

ja czapeczke dla cory mam taką 0-3 m-ce :) srednio bobas obwod glowki ma 35 cm. ( przynajmniej moje mialy taki ), i pierwsza czapeczka pasowala na ok 2 m-ce. Takich po kąpieli niemam. przy chlopcach nie uzywalam. i teraz nie bede. Jak czapeczka ktorą mam bedzie za cienka to kaptur w kombinezoniku jest, w fiteliku pokrowiec. morozów przecize nie bedzie zeby szalec z czapą na baranie.

Zastanawiam sie czy znowu trafie na lamentująca wiedzme ze ubranko jest zle. Bo nie pajacyk tylko bodym bo nie spioszki tylko spodenki, bo nie tak zapinane.. z O tak mialam. to powiedzialam pindzie ze sama swoje dziecko ubiore i ch.. jej do tego w czym ono bedzie. Moj bobas i ja decyduje jakie ubrania ma.. do jego 10 urodzin co najmniej. To sie obruszyla ze ja taka mloda a zero szacunku. Wiec jej odpowiedzialam ze przyklad idzie z gory.. z kogo mam brac jak wokół same suki :)

ja chyba zaraz zasne. czuje sie jakby mnie coś przezulo, wyplulo i rozjechało. 2 kawy wypite, wstalam ok 8... n siku w nocy i dziwo wcale nie wstawalam a mam wrazenie ze ja calą noc na bylam a nogach.

Ostatnia edycja:
reklama
motylek1985 dawaj znać jak i co tam :)
kaha91 z grubsza mam... brakuje mi kosmetyków, czapeczek, szlafroka dla siebie, pampersów i nie wiem czego jeszcze :p
aneta1991 ja akurat miałam telefon w ręku :) więc mi się udało bo czest też nie zdążałam :D ja to mam wrażenie że mam za mały brzuch i mała sie tam nie mieści... spróbuj termoforem ale tylko w górnej częsci pleców... żeby nie na wysokości brzucha...
matosia zazdroszcze jeziorka... :(
maggie2205 fajne uczucie z tym wypinaniem nie? :D zdrówka dla małego!
Aali_ ja pranie robie w proszku z Loveli a płyn do płukania mam normalny... taki jak my używamy ale żeby zapach nie był intensywny... chce żeby mała czuła ten sam zapach co u nas...
Lady Agnes a mnie właśnie jakoś to nie boli... jak już to boli jak nogi gdzies zapląta w żebra :)
TRen to też kupię na 36 cm :) ja to nawet dokładnie nie wiem co mam wziąć na ubranie małej :) śpij jak masz ochotę !

Moje drogie zrobiłam dziś kolejne 2 prania :D zostały mi jeszcze 2 :)
a tak z grubsza wygląda pokoik małej... jeszcze brakuje paru rzeczy ale to będę dodawać zdjęcia jak będzie zrobione :) aktualny stan wygląda tak:

Zobacz załącznik 20150729_133101.jpg
Zobacz załącznik 20150729_133134.jpg
Zobacz załącznik 20150729_134157.jpg

tutaj rzeczy rzuciłam do wyprasowania ale mam poduszki takie same jak kocyk małej :)
Zobacz załącznik 20150729_140058.jpg

Doczekać się już małej nie mogę :D

f2w3rjjgovuqvn1k.png

Załączniki

• 20150729_133101.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 72
  • 20150729_133134.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 69
  • 20150729_134157.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 64
  • 20150729_140058.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 68