Maggie ja tez smaruję piersi oliwkami na rozstępy, a za masaż musze się dopiero zabrac, ale jakoś tak mi schodzi, pewnie za jakieś 6 tygodni zacznę panikować i wtedy się zabiore tak na poważnie:-)
Kołtunek no to super, ze wszystko tak dobrze sie trzyma!
Olasec gratuluję wizytki, a co do bóli wszelakich, to wrzesień już coraz bliżej, jakoś musimy dotrwać...
Klaudixxon kciuki za wizytę
Milusia dlatego ja się tak strasznie upieram, ze lepiej dziecko troszke przegłodzić niż dokarmić, wiem, ze są takie matki, co dokarmiają, później wracają na sam cyc i dają radę, u mnie niestety to tak nie działa i wraz z 1 dokarmieniem zaczyna się powolny koniec laktacji...
OtoKika udanego wyjazdu!
Ivon ile masz tych płytek? dopiero poniżej 100 zaczyna sie problem, a poniżej 30 jest tragedia, więc jeśli spadło Ci nieznacznie poniżej normy, to spokojnie nie masz się czym przejmować, poza tym w badaniu płytek bardzo łatwo o błąd, nie pamiętam już dokładnie o co tam chodzi, ale jak wychodza drastycznie niskie w jednej metodzie to nim się zacznie panikować to trzeba powtórzyć jakąś inną techniką a co do moczu to pewnie dziewczyny lepiej doradzą...
Kaha udanego wypoczynku! zasłużyłaś na wakacje, w sumie to ostatnie w życiu;-)
noo cieszcie się dziewczyny wakacjami, ja to juz czekam aż się skończą, kocham strasznie moje smerfusie, ale 5 min spokoju nie ma, tylko ciągle mamo to, mamo tamto, ehhh jednak te parę godzin oddechu w ciągu dnia jest potrzebne...