Hej ciężarnym
TRen jak tam ta woja noga? ciesz się, że facet mówi komplementy
dobrze się ustawiłaś u tego lekarza
MałaMi1984 śliczny brzunio! i kawał synka masz już pod serduszkiem
Anula09 mówisz marzysz o torcie? ! Ja wczoraj wziełam gryza ciasta od mojego chłopa! Ale jak ugryzłam to bym zaraz wpieprzyła całe
dobrze że chłop wrzasnął i się opanowałam
na20taliii dziękuję
podziwiam Cię, że potrafisz tak wytrzymać nie wiedząc kto u Ciebie mieszka
maggie2205 dziękuję
przynajmniej troszkę kasy Ci zostanie jak nie musisz za dużo kupować
zawsze jakiś plus. kochaniutkie to Twoje dziecko
weź sobie coś w razie co żeby się nie zarazić
może jakieś wapno, witaminę C
Lady Agnes dziękuję
Ivon17 dziękuję
Jolka6621 jak zdrówko? i jak to swędzenie?
Klaudixxon mam identyczny wózek! z tym że srebrny
naprawdę mi się On podoba i jest wygodny... szybko się składa i jest w miarę lekki
On ma skrętną oś
Mi się podoba bo jest na dużych kołach , pompowanych a mimo to te koła skręcają
A powiedz kupujecie nowy czy używany w końcu? Ja kupiłam nowy, powystawowy!
Z tym lekarzem to masakra... Ja byłam na prenatalnym u takiego co tez tak przez telefon rzucał godzinami i do 23 się czekało :/
kaha91 dziękuję
to masz juz teraz ostatnią obronę? też uwielbiam ruchy małej w brzucholcu
później będzie nam tego chyba delikatnie brakować... jaki ładny pokoik
żyrandol widzę ciekawy
milusia83 chyba masz coś racji w tym, że wiję gniazdko mój chłop
na prwdę nie muszę go do niczego zmuszać! A jaka radość mu się na pysku maluje jak widzi efekty
Jeżeli chodzi o sam początek to mała bedzie z nami spała ale baldachim obrócę i nie bedzie przeszkadzał
aneta1991 jeszcze całkowicie pokoiku nie mam gotowego, jeszcze szafę musimy skręcić, firanki powiesić, takie drobiazgi
jak tylko będę miała gotowy to wstawię fotki
ananka ja szarość ostatnio łączyłam z pomarańczem
fakt faktem w kuchni ale naprawdę ładnie to wyglądało
jeżeli chodzi o pokój małej to mam żółty kolor i planuję szare dodatki... więc zółty i pomarańcz
może dziś sobie chłop przypomni o rocznicy? (tak w ogóle wszystkiego naj
)
atagaa jeżeli chodzi o zgagę to mam syrop GAVISCON o smaku mięty... Jest okropny w smaku do tego stopnia że jak wezmę łyżeczkę tego syropu to muszę popić parę łyków wody ale naprawdę przynosi ulgę bardzo szybko. On kosztuje chyba z 12 zł w aptece.
Aali_ ale narobiłaś ochoty na tą pizze... :/
malina2312 cieszę się że już w domku jesteś :*
ewka84 najważniejsze to być zadowolony, z lekarza! ja jeżdżę prywatnie i płacę 150 zł. Ale jest recepcjonistka i wszystko jest na godzine. Czasami się zdarza że jest obsuwa ale to do godziny jak wpadnie jakaś już ledwo stojąca na nogach. Poza tym nikt z ulicy nie wchodzi w kolejke. Chcesz to się umów. Ja mam o tyle dobrze, że zawsze przed wyjazdem dzwonię jak tam wygląda sytuacja i czy mam przyjeżdzać na umówioną godzinę czy troszkę później. I recepcjonistka mi mowi jak jest opóźnienie że mam się nie spieszyć tylko przyjechać za godzine czy pół to od razu wejdę
Ja dzis na czczo cukier 85
jak narazie najniższy zw wszystkich które robiłam na czczo
a wczoraj wieczorem około 22 pół kawałka skubańca wpierdzieliłam ale też wypiłam chyba z 2 litry wody. Podobno woda wypłukuje cukier więc tzreba pić pić pić i jeszcze raz pić
ale chociaż gębę sobie słodkim trochę popieściłam
Teraz mam 100 po śniadaniu... uff...
Wczoraj byłam na spotkaniu babskim z rodziny
mama, babcia, ja, 4 moje kuzynki, jakaś ciotka i jeszcze nie wiadomo kto
no i tyle żarcia (SŁODKIEGO!!!! ) że normalnie jak bym na ten stół wskoczyła to bym niedługo się tarzała jak świnia w tych pączkach, sernikach, oponkach. tortach.... wrrrr... byłam zła!!! ale co 5 minut wychodziłam z tej słodkiej izby się przewietrzyć i jakoś dałam radę się powstrzymać
Później zjadłam z nimi obiad - ja oczywiście swoje danie miałam, babcia mi specjalnie ugotowała mięso
haha i zjadłam 2 pyruszki, kawałek gotowanego mięsa i buraczki i cukier po obiedzie 128 :/ masakra... Ale wieczorem po kolacji już miałam 95 więc nie tak strasznie