Witam Was kochane,
dzisiaj środa, mam zamiar pójść na basen, chociaż ostatnio nic mi się nie chce, dokucza mi bardzo powiększona prawa pachwina, to nie wiem co się będzie działo jak faktycznie będzie gorąco. Pod lewym kolanem (jak mierzyłam sukieneczkę) zobaczyłam w lustrze sklepu sieć naczyń krwionośnych
Wygląda to koszmarnie, no, ale po ciąży je usunę mam nadzieję.......
Wczoraj moi synkowie dopadli się do kartonów, które są dla mnie i dzidzi
matko ile było radości i oglądania, to pieluszki, to na kupki woreczki
takie bzdety a dzieci ucieszone
Wy też tak macie, że jak chodzicie to macie wrażenie, jakbyście nóg nie czuły
ja mam wrażenie, że je ciągnę za sobą, a nie chodzę
Lady Agnes ja w ruchu, ale już momentami czuję, że mi ciężko
Maggie ja właśńie na taki katar letni to biorę sobie wapienko z kwercetyną i znacznie mi pomaga. Fajnie, że z mężem szalejecie, moje libido to dno do potęgi...A Twój synuś faktycznie słodziak
Kołtunek jeżeli masz libido w porządku i nie ma p.wskazań to jak najbardziej szalej ile wlezie
Tren mnie się nie zdarza wstać o 4
dla mnie to środek nocy, no, ale ja zazwyczaj po 2 się kładę...
Gosiamat, u mnie obrączki na szczęście wręcz się zsuwają, gorzej będzie w upały. Spróbuj pić pokrzywę, niesamowicie pomaga...ogólnie im więcej pijesz wody tym mniej puchniesz...
Ewcia no mnie głównie chodzi o takie nasze samotne podróże gdzieś w górach......zawsze stres będzie, a pszczół się bardzo boję u dzieci....pomyślę co z tym fantem zrobić....
Atagaa ja wieczorami mam dokładnie to samo, mała mnie tak kopie, że ból niemiłosierny, po prostu kopniaki w nerki są okropne....
Kaha teraz to łóżeczko będzie cieszyło Wasz wzrok, na tle takiej ściany białe mebelki będą wyglądały fantastycznie
Tren hehehe, no to niezłe pomysły mam mężol
ale jak dałaś radę to super
Nie wiedziałam nawet, że kasza obniża cukier
powiem CI, że dużo plusów z takiej obserwacji cukru. PRzynajmniej wiesz, co podnosi,a co obniża - tak z własnego doświadczenia.....
Anula09 już niedługo kochana, to już prawie finish, spokojnie dasz radę
Powodzenia kochana na wizycie
Aali my z mężem żremy pizzę po nocach, mój mężol robi jedną z najlepszych na świecie, na górę mnóstwo rukoli, szynka parmeńska, mniam......
Ananka uuuuu, to chłopa trzeba przytemperować, bo później będzie dziecko i też Ci tak będzie dzwonił
? Musisz wymyśleć jakąś karę
Malina u nas też tylko dostawka do łóżeczka
a pokoik będzie jak już zmienimy mieszkanie na coś większego (w planach jest bliźniak)
Klaudixxon ja u swojego gienka nierzadko godzinkę czekam, ale zazwyczaj dzwonią do mnie i mówią, że jest obsuwa, więc tak naprawdę zawsze na bieżąco jestem informowana. Dla mnie taki stan rzeczy jest nie do zaakceptowania, masakra tyle siedzieć....Moje koleżanki też rodziły na łubinowej i sobie bardzo chwalą, więc może właśnie tam....Ja mam dość tych szpitali....Moje dzieciaczki rodziły się z pępowinką i miały sine buźki, w trakcie porodu monitoruje się serce dziecka, jeżeli spada ilość tlenu serducho przyspiesza, a potem spada....a jak już wylezie główka to w sekundkę się ją odwiązuje.....Ale to wiadomo Twoja decyzja
Pamiętaj, że poród naturalny jest dobry dla ukł. oddechowego i krwionośnego dziecka. Wyrzut adrenaliny ułatwia dziecku adaptację serduszkową, a zaciskanie w kanale rodnym oczyszcza płuca dziecka. Po cesarce często jakaś infekcja ukł. oddechowego się przyplątuje, ale to też nie zawsze, trzeba dobrze oczyścić drzewo oskrzelowe z płynów.
Gosiunia ja też tak wielokrotnie miałam i w sumie mam, że głęboki wdech jest wskazany
Lalki gratuluję zakupu wózeczka....widać, że taki solidny....Ja kupiłam jak widziałaś powystawowy....Współczuję takiego łakociowego kuszenia
ale dałaś radę i to najważniejsze
Otokika na pewno efekt będzie fantastyczny
Jolka kontroluj to swędzenie bo to niezbyt dobry objaw, tylko kwestia czy swędzi CIę bardziej w dzień czy w nocy...
Ivon łóżeczko rozłóż troszkę wcześniej, niech nasiąknie zapachami, otoczeniem domu, niech odparują zapachy farb i produkcji
Nie może być sterylnie
U mnie łóżeczko z pościelą stało miesiąc, było gotowe na wszystko, ale i tak jak przyszliśmy z dzieciaczkiem to maluch spał w bujaczku, w rożku i łóżeczko było używane dopiero po jakimś miesiącu od powrotu ze szpitala
Olasec stanik do karmienia: na noc bawełniany, miękki bez fiszbin, na dzień normalny, podtrzymujący z fiszbinami, żeby zachować ładny kształ t biustu....