Hej kochane,
dzisiaj kolejny zabiegany dzień, a to szkolenie, a to to, a to tamto, niedwno wlazłam do biura, niedługo muszę się zbierać do pkoli, ratunku......
Dzisiaj byłam na baseniku na aqua aerobiku, cudnie było....jejku będę to powtarzać, co prawda ćwiczyłam z babeczkami średnia wieku +70
, ale było mi cudnie....
Odnośnie zdjęć na fejsie, ja mam tylko takich znajomych, którym w 100% ufam, ostatnio Maggie dodałam, której nie znam, ale jest w znajomych mojej dobrej koleżanki, więc spokojnie....DOdaję zdjęcia moich brzdąców, bo całą rodzinkę mam w Wawie i robię to głównie dla nich, moja radość z dzieciaczków jest przeogromna więc dodałam zdjęcie z USG.....Niczego osobom z zewnątrz nie udostępniam, profil mam całkowicie zamknięty.....Otaczają mnie cudowne osoby, którym pokazuję szczęście mojej rodzinki i cieszę się zdjęciami innych osób.....Nie gryzie mnie jak ktoś wrzuci co ma, gdzie był - ja jestem jeszcze bardziej szczęśliwa....także kobietki, które nie lubią zdjęć swoich znajomych - usuńcie konto na fb, albo nie oglądajcie zdjęć, skoro Was to drażni, po co się denerwować
można każdego zablokować....Miałam taką koleżankę, która na wszystko narzekała, po prostu na wszystko, więc ją zablokowałam bo miałam dość narzekań
A do fejsa trzeba podejść na luzie, ze śmiechem
mam koleżanki, które wrzucają "słit focie", ale z podpisem pełnym humoru..bo wiem, że są to osoby na poziomie
Ewcia no ja też sobie cycocha nie wyobrażam, wystawiam ciepłe mleczko o każdej porze dnia i nocy, zatem dziwię się kobitkom, które nie chcą karmić "dla wygody"
Odnośnie porodu to u mnie dzień przed porodem usg w szpitalu podało wagę 3500, a mały się urodził 4100
Kaha kupiłam dokładnie:
CANPOL, PODKŁADY WYSOKOCHŁONNE, POPORODOWE, 10 SZT
2
13.86zł
Bepanthen Baby Extra, maść ochronna, 100 g
79.98zł
Octenisept, płyn na skórę, 50ml (atomizer)
23.11zł
Tantum Rosa, proszek do sporządzenia roztworu, 500 mg, 10 saszetek
24.70zł
A-Pectus, krem do pielęgnowania brodawek sutkowych, 15 ml
18.19zł
Podkłady chłonne Tena Bed Normal, 60 x 90 cm, 5 szt
14.00zł
Canpol, majtki poporodowe, siateczkowe, wielorazowe, rozmiar L /
7.71zł
Akuku, majtki siateczkowe wielokrotnego użytku, rozmiar M, A0233, 2 szt.
2
11.62zł
Penaten, chusteczki oczyszczające do twarzy i ciała niemowląt, 56 szt
2
28.18zł
Pampers Newborn, (2-5 kg), 43 szt
29.39zł
Bobotic, kapsułki, twist-off, 50 szt
15.09zł
Penaten baby oil, oliwka, 200 ml
17.10zł
Penaten baby powder, puder, 100 g
14.09zł
Emolliere, żel myjący, delikatny, 200 ml
35.18zł
LOVI, DYNAMICZNY SMOCZEK SILIKONOWY, 0-3M, SPARK, 2 SZT
45.18zł
Canpol, szczotka z włosia, miękka, 1 szt
1
11.59zł
Kompresy gazowe jałowe, 17 nitkowe, 5x5 cm, (12 w) 5 szt.
4.35zł
Aspinosek, aspirator do nosa, 1 szt
1
11.14zł
Ja kochana dzisiaj byłam na aqua aerobiku i po prostu cudo...normalnie nie wiedziałam, że tak lekko można się czuć w ciąży....
Odnośnie odwiedzania dzidziusia, mnie te wizyty irytują troszkę, bo na początku każdy się napala, żeby potrzymać maluszka, a potem zero pomocy od rodziny, tylko każdy chętny do trzymania
a jak dzidziuś zaczyna siadać i być więszym rozrabiaką to nie ma chętnych
Aneta91 z tymi ruchami to jest bardzo różnie, ogólnie pisze się, że muszą być 4 ruchy na godzinę, u mnie jest tak, że są godziny, w których Elenka skacze cały czas, zwłaszcza jak zjem coś słodkiego, albo wypiję to super skacze. Jak masz wątpliwości to po prostu wypij coś ciepłego, słodkiego, jeżeli nic nie ruszy z kopaniem to spróbuj się położyć na jednym boku i kontroluj sytuację. Ja ostatnio zeżarłam sama kg truskawek i kg czereśni - a wzdęcia takie, że szkoda pisać
MArzena myślę, że spokojnie możesz się cieszyć wynikiem, ale dla świętego spokoju sprawdzaj zawsze mocz co miesiąc czy nie ma cukru w moczu, skoro miałaś problemy...
Tren gratuluję córy, zawsze to jakaś odmiana
ale jak sama wiesz chłopcy też są wspaniali
ja moich za żadne skarby nie zamieniłabym na dziewczynkę
Maggie ja zawsze miałam problemy z cewką po stosunku, mój rytm po szaleństwach wygląda tak:
zawsze się muszę wysiusiać
zawsze się muszę najszybciej umyć pod prysznicem
zawsze picie dwóch szklanek wody, żeby po nocy też się wysiusiać
zawsze psiknięcie octeniseptem lub posmarowaniem żelem o nazwie provag
od momentu, w którym robię taki rytuał nie mam zapalenia pęcherza, a uwierz mi umierałam w życiu na tę przypadłość
Malina dobrze piszesz, cycuć najlepszy
Tren ja też jestem zdania, że cycuś powinien być lekko skrywany pod pieluszką tetrową, albo po prostu znaleźć ustronne miejsce...nie znoszę kobiet, które emanują cyca na wierz, a faceci nie wiedzą gdzie uciekać wzrokiem bo to jednak dla mężczyzn jest krępujące bo patrzą na tego cyca jak na obiekt seksualny...Ja sama nawet dziwnie się czuję jak widzę goły cyc...mimo, iż wiem, że to tylko karmienie, ale przyciąga moją uwagę
JOlka ja też stosowałam baby dream i uważam, że nie znalazłam lepszego odpowiednika
Odnośnie córy, która okazała się chłopcem, zobaczysz, że synusie będą nierozłączni, to wspaniała więź braterska.....gratuluję zdrowego chłopczyka....
Engancka ja też coś muszę z herlandami zrobić
jak wszystko poskręcasz daj znać w wątku foto
Kochana odnośnie teściowej to powiedzcie, że wyjeżdżacie
Kikfish mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze....
Atagaa powodzenia na wizycie
Ewcia, Tren łączę się w bólu - noc to koszmar....
Dżejka ja wieczorem padam, ale w nocy szybko się budzę.....
Lalki ja mam to samo z witaminami, biorę je po sporym posiłku bo na czczo, albo wieczorem to dramat, zwymiotuję od razu....
Gosiamat gratuluję ruchów
kLaudixxon gratuluję wizytki.....maleńka rośnie jak na drożdżach..
Resztę ściskam...