engacka pochwal się nową fryzurą
i jak skręcisz łożeczko
kikifish zdrówka dla Ciebie i maleństwa!
atagaa odpoczęłaś chociaż trochę ? fakt czas leci pamiętam jak pisałaś że się wybierasz! masakra
tren dobrze bo taka stanowczośc się w życiu bardzo przydaje
odpocznij jak tylko znajdziesz chwilę !
co z tym wynikiem nie tak? za wysoki?
a co do wrzucania zdjęć na fejsika to czasami brak słów! ludzie wrzucają wszystko! ja też wrzucam jakieś zdjęcia z wakacji czy coś.. ale z mężem powiedzieliśmy sobie że dziecka wrzucać nie będziemy. A już tym bardziej jak ludzie wrzucają dzieci na nocniku z dopiskiem "pierwsza kupa"
jolka6621 to widzsz dobrze się złożyło
imie wybrane?
pycia17 masz termin obrony? ty też jesteś rocznik 91?
a co do znajomych to nie wiem jak to u Was ae u mie wszyscy z zapałem mówią że będą bawić, przychodzić itp.. a poniedziałek byłam u koleżanki urodziła 2 kwietnia i mówiła że fakt pierwsze dwa tyg nie mogła dzwi dobrze zamknąć że się wszyscy schodzili a teraz nie ma nikogo...zapał na samym początku. podejrzewam że u mnie będzie podobnie ponieważ niektóre koleżanki nawet do mnie teraz nie przyjdą bo przecież po co.. tylko sms " jak się czujesz jak jaś ale juz waży" już mnie to irytuje to odpisuje mamusia ma się dobrze to i Jasio też.
ta koleżanka właśnie mi doradziła że jak mamy możliwość to się zamknąć w domu z małże na dwa tyg, poznać dziecko, oswoić się odpocząć wyspać i dopiero goście
tym bardziej że to 1 dziecko i pewnie sami będziemy się chcieli nacieszyć. My no i dziadkowie ( rodzice męża) też się doczekać 1 wnuka nie mogą..
dziewczyny napisałam dzisiaj u tego ch*ja to zaliczenie, czekam na wyniki dzisiaj lbo jutro wyślę zobaczymy.
jeszcze tylko jedno jutro i może sesja będzie zamknięta! wtedy tylko wpisy i obrona po 20stym
czuję się dobrze ale mam straszne braki snu