engacka dbaj o siebie i jak możesz to zwolnij trochę tempo!
śliczną masz córę
daj znać po kinie!
aali_ cieszę się że jesteś już w domu faktycznie okazja z tymi zakupami!
pycia17 gratuluje Ci bardzo zdanego egzaminu!
tak z truskawkami tak mam że jem codziennie i ciągle mi mało
tren trzymam kciuki żebyś się dowiedziała kto u Ciebie mieszka
daj znać jak ztym gipsem się sprawa skończyła
ivon 17 na razie poczekam co wymysli promotor i muszę dopiąć zaliczenia...
ananka kciuki zaciśnięte!
jolka6621 faktycznie Ci brzuchol urósł!
maggie kciuki za wizytę!
aneta1991 mi tp trzyma się cały czas na 24 ciekawe która 1 urodzi też już mam 5kg na plusie
więc pisalyście o pomocy. Mój pomaga, zrobi wszystko co chce a że jest dokładny to czasami sprząta lepiej ode mnie odkąd czuje ruchy Jasia zrobil się milion razy kochańszy
nie wyspałam się strasznie, mam dość tej duchoty!
dzisiaj nie jadę na uczelnię nie bede tam jeździła codziennie bo mnie to męczy. jutro będę składała pracę do dziekanatu, robiła badania, pogadam o wpisach z prowadzącymi i zobaczymy jak to będzie
muszę zrobić jeszcze jakieś durne 3 sprawozdania, kartkówka, kolos w czwartek i dzisiaj z jednego mają przyjść wyniki i w srode będzie poprawa. najgorsze jest to ze wszedzie maja już spokój moga się uczyć do obrony a ja się użeram z zaliczeniami bo nam wcześniej robić nie chcieli! świnie!
muszę zmierzyć sukienke którą kupiłam na obronę
śliczną masz córę
daj znać po kinie!
aali_ cieszę się że jesteś już w domu faktycznie okazja z tymi zakupami!
pycia17 gratuluje Ci bardzo zdanego egzaminu!
tak z truskawkami tak mam że jem codziennie i ciągle mi mało
tren trzymam kciuki żebyś się dowiedziała kto u Ciebie mieszka
daj znać jak ztym gipsem się sprawa skończyła
ivon 17 na razie poczekam co wymysli promotor i muszę dopiąć zaliczenia...
ananka kciuki zaciśnięte!
jolka6621 faktycznie Ci brzuchol urósł!
maggie kciuki za wizytę!
aneta1991 mi tp trzyma się cały czas na 24 ciekawe która 1 urodzi też już mam 5kg na plusie
więc pisalyście o pomocy. Mój pomaga, zrobi wszystko co chce a że jest dokładny to czasami sprząta lepiej ode mnie odkąd czuje ruchy Jasia zrobil się milion razy kochańszy
nie wyspałam się strasznie, mam dość tej duchoty!
dzisiaj nie jadę na uczelnię nie bede tam jeździła codziennie bo mnie to męczy. jutro będę składała pracę do dziekanatu, robiła badania, pogadam o wpisach z prowadzącymi i zobaczymy jak to będzie
muszę zrobić jeszcze jakieś durne 3 sprawozdania, kartkówka, kolos w czwartek i dzisiaj z jednego mają przyjść wyniki i w srode będzie poprawa. najgorsze jest to ze wszedzie maja już spokój moga się uczyć do obrony a ja się użeram z zaliczeniami bo nam wcześniej robić nie chcieli! świnie!
muszę zmierzyć sukienke którą kupiłam na obronę
Ostatnia edycja: