reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

engacka dbaj o siebie i jak możesz to zwolnij trochę tempo!
śliczną masz córę :)
daj znać po kinie!

aali_ cieszę się że jesteś już w domu:) faktycznie okazja z tymi zakupami!

pycia17 gratuluje Ci bardzo zdanego egzaminu!:)
tak z truskawkami tak mam że jem codziennie i ciągle mi mało :D

tren trzymam kciuki żebyś się dowiedziała kto u Ciebie mieszka:)
daj znać jak ztym gipsem się sprawa skończyła

ivon 17 na razie poczekam co wymysli promotor i muszę dopiąć zaliczenia...

ananka kciuki zaciśnięte!

jolka6621 faktycznie Ci brzuchol urósł!

maggie kciuki za wizytę!

aneta1991 mi tp trzyma się cały czas na 24 :D ciekawe która 1 urodzi też już mam 5kg na plusie :D

więc pisalyście o pomocy. Mój pomaga, zrobi wszystko co chce a że jest dokładny to czasami sprząta lepiej ode mnie :D odkąd czuje ruchy Jasia zrobil się milion razy kochańszy :D

nie wyspałam się strasznie, mam dość tej duchoty!
dzisiaj nie jadę na uczelnię nie bede tam jeździła codziennie bo mnie to męczy. jutro będę składała pracę do dziekanatu, robiła badania, pogadam o wpisach z prowadzącymi i zobaczymy jak to będzie:)
muszę zrobić jeszcze jakieś durne 3 sprawozdania, kartkówka, kolos w czwartek i dzisiaj z jednego mają przyjść wyniki i w srode będzie poprawa. najgorsze jest to ze wszedzie maja już spokój moga się uczyć do obrony a ja się użeram z zaliczeniami bo nam wcześniej robić nie chcieli! świnie!
muszę zmierzyć sukienke którą kupiłam na obronę:D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!

Tren - o żesz, co te niektóre baby mają w głowach. A tak, siano zamiast mózgu.
Nie denerwuj się :D

Kaha dziękuję :) już pisałam o kinie jakąś stronę, czy dwie wcześniej :) powodzenia na uczelni!

Ale u mnie dzisiaj pogoda, jak na złość kurczę, bo dzisiaj ma przyjechać kurier z rzeczami dla małego. Rozrzut godzinowy zrobili między 10 a 19, superancko. Nie wyjdę z domu do 15 dopóki mąż nie wstanie. Chociaż tyle dobrze że mam ogródek, ale też mnie wkurza bo mam ogromną jabłoń na środku, tak że mi gałęzie praktycznie w każdym miejscu na ogródku nad głową wiszą. I pełno pająków przez to mam ;_; kupiliśmy jakiś czas temu na taras zestaw krzesła i stolik i co? Wystarczy że kilka godzin nieruszone stoją to już trylion pajęczyn i malych cholernych pająków. Dobrze że biale kupiłam to przynajmniej wszystko widać :D

Miłego poniedziałku dziewczyny! :)

Engacka jak rozumiem twoja irytację kurierami. Z racji nakazu spoczynkowego trybu życia do kolejnej wizyty u gina, szaleje w necie z zakupami. Wszystko fajnie tylko wlasnie kurierzy do szału mnie doprowadzają. Umawiają sie a czesto i tak kolejnego dnia o 7 rano dzwonią :/// niemniej super wygoda ze tak można zakupy robić.

Anula no właśnie, i często dużo taniej w internecie coś można kupić niż stacjonarnie :) no ale w taką pogodę to aż wkurza, szczególnie tu w uk gdzie większośc roku pada i jest brzydko :<

Witajcie mamusie!

Przeczytałam wszystko co mnie ominęło ale wybaczcie nie będę się odnosić do Waszych postów bo po prostu nie mam sił sie cofać :sorry:

Ja w sobotę z mężem pojechaliśmy też nad jeziorko do Skorzęcina :-) było bardzo przyjemnie ale mimo wszystko ten upał mnie wykończył - jak wróciliśmy do domu to zimny prysznic na ochłode i do łóżka :)

Też mam problemy ze spaniem jak widzę co niektóre z Was i jest mi ciągle gorąco...
Jeżeli chodzi o sprzątanie to mój mi robi dosłownie wszystko - oczywiście ja mu pomogę ale to jest nic. A że jest mega dokładny to mam czyściutko :)

Tren mnie też czeka jutro albo w środę glukoza, morfologia, mocz itd... :/ chciałabym dać radę... może mnie przepuszczą w kolejce :) haha chociaż tak jak pisałyście dużo osób udaje że nie widzi ciężarnej... Ostatnio miałam taką sytuację w H&M. Stałam w kolejce strasznie długiej do kasy i podeszła babka otworzyć drugą kasę - ludzie się rzucili jak dziki a ona zawołała mnie i do tych wszystkich ludzi że mają się odsunąć bo ja jestem w ciąży... haha aż mi się głupio zrobiło ale skoro wołała . . . :-D

Pozdrawiam serdecznie i miłego poniedziałku życzę :D

pycia17 ale czemu przez wagę były problemy?

Niestety faceci nie widzą brudu ani śmieci do wyrzucenia :/

Ja miałam zalatany weekend, mało co odpoczęłam, ale było bardzo fajnie, w piątek zrobiliśmy grilla dla sporej liczny znajomych, a w sobote rano pojechaliśmy nad morze z kuzynostwem mojego ukochanego, a że była dwójka dzieci to na początek zoo, gdzies tak w godzinach 11-13, wiec najgorszy upał, ale odpoczywałem na ławeczkach w cieniu jak się dało [emoji6]

A co do maluchów to rzeczywiście jakiś taki poranek, bo moja Hanuszka jak wstałam nad ranem do toalety, to wariowała jak szalona [emoji6]

Aneta- nie ma sensu zmieniać i nastawiać się na wcześniejszy termin, bo teraz każde dziecko rośnie w swoim tempie. Mi dużo osób mówiło, że urodzę później, bo mały był o tydzień mniejszy, niż powinien, a urodził się dzień przed terminem ;-)

Co do kurierów- nie tylko Was denerwuje takie czekanie. Mi ostatnio paczka utknęła w nadaniu i gdyby nie moja interwencja, to pewnie zamiast tygodnia, miałabym miesiąc opóźnienia. Dostałam info, że kurier będzie między 9 a 12, a przyjechał po 17 :confused2:

Oskarowi gips zdieli. I juz biega. Co za nadpobudliwe dziecie.

To nie tak ze strasznie przejmuje sie tym gadaniem we wsi. Zawsze bylam zjawiskiem bo meza mamobcego,czyt nie z omolicy, bo nie traktuje Filipa jak ulomnego, ze nie wstydzr sie tego ze on ma autyzm, ze glosno mowie co mysle czasami mowie zanim pomysle.i ludzie mnie uwazaja za chamska bo im prawde mowie. Tylko teraz tak mnie latwo wkurzyc ze te wszystkie plotkary to jednym dynamitem bym wysadzila.

Glukoza jutro. Z O sie balam ze zarzygam jego. A wizyta w srode. Jutro usg prywatnie.

Dziewczyny po wizytce ok, szyjka długa 4 cm, nic sie nie dzieje problemy z pęcherzem to prawdopodobnie jakies zapalenie, na razie mam brać urosept. Lekarz ok nie skasował nic za wizytę

reklama
Do góry