reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Właśnie nie tylko powiedziałam, że mnie plecy bolą a lekarka na to że przy takiej wadze to nic dziwnego że mnie bolą jak tak dużo przytyłam.

pycia17 ale czemu przez wagę były problemy?

Niestety faceci nie widzą brudu ani śmieci do wyrzucenia :/

Ja miałam zalatany weekend, mało co odpoczęłam, ale było bardzo fajnie, w piątek zrobiliśmy grilla dla sporej liczny znajomych, a w sobote rano pojechaliśmy nad morze z kuzynostwem mojego ukochanego, a że była dwójka dzieci to na początek zoo, gdzies tak w godzinach 11-13, wiec najgorszy upał, ale odpoczywałem na ławeczkach w cieniu jak się dało [emoji6]

A co do maluchów to rzeczywiście jakiś taki poranek, bo moja Hanuszka jak wstałam nad ranem do toalety, to wariowała jak szalona [emoji6]

Dzień doberek!
Dzis zamówiłam sobie olejek Bio-oil przez internet a odbiór w aptece. Cena bardzo korzystna. Sprawdźcie sobie na str może tez będzie apteka w waszym mieście: Bio-Oil, olejek na rozstępy, blizny, 60 ml - Portal Dbam o Zdrowie

Dzis mnie krzyż boli... id rana chodzę jak struta...
Wczoraj chyba miałam pierwsze skurcze przepowiadajace. Takie krótkie kucie dość silne w dole brzucha. A dziś krzyż.

Dzidzia bardzo ruchliwa...cały brzuch mi skacze :-)

Kurde u mnie w końcu moje dziecie zaczęło kopać. Kopie mnie prawie dziś cały dzień czuje te jej figle. Strasznie się cieszę, bo kurcze tyle czasu ledwo co czułam, albo w ogóle nic nie czułam.:)

Dziś braciszek do mnie wpadł i zrobiliśmy sobie super hot-dogi. Wizytę u mojej lekarki mam za 2 także dowiem się co u mojego dziobaka małego słychać. Mam nadzieję, że wszystko okey:) jak czuje ruchy to jestem jakaś taka spokojniejsza.

odpisałam i się post skasował!!!!!!
maggie gratuluję wizytki!
tren ruchliwe to twoje dziecię faktycznie! powodzenia na glukozie!
jolka dobrze że wynik w normie
klaudixxon to fakt że jak czuje się ruchy to człowiek spokojniejszy:)

a u mnie co facet wysłał wyniki.. na 21 osób zdały3. poprawa w środę...
byłam dzisiaj u koleżanki. Dostałam reklamówkę ubrań, kombinezon na 62 i staniki do karmienia 4 :D więc tyle mniej :)
byłam też gdzieś za sukienką ale nic nie kupiłam do tego mam mnóśtwo rozstępów na nogach :( chyba się muszę dokładniej smarować..
jutro jadę złożyć pracę, pogadam o wpisach do indeksu i zobaczymy co to będzie dalej.

reklama
Jolka 6621 mi bardzo pomaga ten:
Specjalistyczna, hipoalergiczna emulsja do higieny intymnej BIAŁY JELEŃ PRObiotic, Specjalistyczna, hipoalergiczna emulsja do higieny intymnej BIAŁY JELEŃ PRObiotic Ostrzeszów, Biały Jeleń Probiotic , Biały Jeleń Probiotic Ostrzeszów
Niestety z tymi z rossmana miałam różne podrażnienia i tak po jakimś czasie, plus taki że są łatwiej dostępne. Z tym mam problem, ale póki co jestem z niego bardzo zadowolona.
Dobrej nocy dziewczyny.
U mnie burza...

Do góry